background img
banner
banner

Συνέντευξη Τύπου για το Νοσοκομείο, τις διώξεις υγειονομικών και τις απολύσεις

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Κοινή συνέντευξη Τύπου πρόκειται να παραχωρήσουν ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και ο εργαζόμενος του Νοσοκομείου Αιγίου Αποστόλης Ασπρούκος, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 5.00 το απόγευμα, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αιγίου του ΚΚΕ (Β. Κωνσταντίνου 123).

Τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθεί η συνέντευξη είναι: Δύο χρόνια πανδημίας, δύο χρόνια αγωγές για την Υγεία, τη ζωή και τα δικαιώματα αλλά και για το Νοσοκομείο Αιγίου, τις διώξεις συνδικαλιστών υγειονομικών και τις επικείμενες απολύσεις 27 εργαζόμενων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καραθανασόπουλος εκτός από βουλευτής Αχαΐας είναι και Κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Ο Αποστόλης Ασπρούκος είναι απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Πατρών( 1999), έχει Μaster of  Science  στο  Αγγλικό Πανεπιστήμιο του Hertfordshire( 2001), είναι ωρομίσθιος Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής του Πανεπιστήμιου Πατρών (2004-2019), μέλος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Αιγίου και Νοσηλευτής Επιτήρησης Λοιμώξεων με Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Πανεπιστήμιου Αθηνών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr