background img
banner
banner

Η επίσκεψη του κορωνοϊού

ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ «ΚΑΥΤΗ» ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Συνάντηση με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων είχε συγκαλέσει για σήμερα Μ. Τρίτη, στις 2 μετά το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση για σημαντικά ζητήματα του δήμου, όπως πλατεία Αγ. Λαύρας, σχολή Φυσικοθεραπείας, αλλά και όποια ζητήματα έμπαιναν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συζήτησης (δηλαδή ανοιχτή ατζέντα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την περασμένη Τρίτη, αναβλήθηκε για την Παρασκευή με το δήμαρχο να περιμένει τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, οι οποίοι είχαν λόγους να μην προσέλθουν.

Δεν πήγαν την Παρασκευή

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος που είχε ζητήσει πρώτος από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου συνάντηση για να δοθούν διευκρινήσεις από τις νομικές υπηρεσίες του δήμου για την πλατεία, είδε τον δήμαρχο να συγκαλεί εκτάκτως Οικονομική Επιτροπή για να προσφύγει στην Επιτροπή του άρθρου 152, κάτι που θεωρήθηκε «unfair» από τη μείζονα αντιπολίτευση και η όποια συζήτηση δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα, γι’ αυτό δεν πήγε την Παρασκευή στη συνάντηση.

Η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, δε πήγε στο ραντεβού γιατί είδε ότι τόσο στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής για την προσφυγή για την πλατεία, όσο και στην τακτική την Τετάρτη για τον οδοφωτισμό, ο δήμαρχος δεν έδειξε διάθεση σύγκλισης απόψεων με αποτέλεσμα να θεωρήσει προσχηματική την πρόσκληση για συζήτηση στο δημαρχείο.
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ» Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, δεν προσήλθε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα πήγαινε στη θέση του ο σύμβουλος Γιώργος Κουβαράς, αλλά λόγω καθυστερημένης συνεννόησης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Τους πρόλαβε ο κορωνοϊός

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος δεν πτοήθηκε από τη στάση των επικεφαλής της αντιπολίτευσης, τους τηλεφώνησε την Παρασκευή το μεσημέρι για να μάθει αν θα πάνε στη σύσκεψη και εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις, όρισε νέο ραντεβού για σήμερα το μεσημέρι, με την ατζέντα να διευρύνεται λόγω και των αρνητικών εξελίξεων με την παραμονή της Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.
Η σύσκεψη σήμερα στην Ανδρέου Λόντου, αναμενόταν να γίνει κανονικά, με τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση του δημάρχου Αιγιαλείας, αλλά ο κορωνοϊός είχε τα δικά του σχέδια.

Το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο δήμαρχος ανακοίνωσε μέσω FB ότι τον επισκέφθηκε ο ιός, έτσι η προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων αναβάλλεται.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αναρρώνει στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προγραμματίσει σήμερα να κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr