background img
banner
banner

Δεντροφύτευση με συμβολικό χαρακτήρα

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. την Πέμπτη 9 Ιουνίου παρευρέθησαν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που οργάνωσε ο κ. Λούκας Λουκάι. Έκαναν δεντροφύτευση στον περίβολο ενός προσκυνηταριού στη μνήμη του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια ο κ. Λούκας τους κέρασε γλυκά και χυμούς. Ήταν μια σεμνή τελετή με συμβολικό όμως χαρακτήρα που οργανώθηκε από τον φίλο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Λουκάι. Το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές, με ανακοίνωσή τους τον ευχαριστούν θερμά για την ιδιαίτερη εμπειρία και που τόσα χρόνια τους ενισχύει με όσα μέσα διαθέτει.

Προσφορά ηχείου στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. από την οικογένεια Γκιώνη

Διάφορους τρόπους βρίσκουν οι πολίτες ώστε να ενισχύσουν το έργο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και να γίνονται αρωγοί και συνοδοιπόροι του. Η οικογένεια Γκιώνη στη μνήμη του Ιωάννη Β. Γκιώνη θέλησε να καλύψει μια άμεση ανάγκη του Κέντρου με κάποιο είδος και μετά από συνεννόηση με το Δ.Σ. και τους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ. αποφάσισε να συμβάλει στον εξοπλισμό προσφέροντας ένα αυτοενισχυόμενο φορητό ηχείο. Την έρευνα αγοράς, παραγγελία και μεταφορά ανέλαβε ο κ. Σπύρος Ρηγόπουλος.

Το Δ.Σ. ,οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν ιδιαιτέρως την σύζυγο Εύπολη Γκιώνη και τις κόρες του Βασιλική και Κωνσταντίνα Γκιώνη για την ευαισθητοποιημένη κίνησή τους. ΄΄Η μουσική στο Κέντρο μας είναι μέρος της εκπαίδευσης των παιδιών μας και θα τους μνημονεύουμε καθημερινά΄΄, αναφέρουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr