background img
banner
banner

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: «Προσοχή, ο Διάβολος χορεύει!»

Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής αλλά όχι επανάπαυσης, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος επανέρχεται, αυτή τη φορά όχι με «κραυγή αγωνίας» αλλά με «κραυγή απογνώσεως», το περιεχόμενο της οποίας θα συζητηθεί…

Αφού χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ως… κτηνωδία, καταδικάζει την κοινή εμφάνιση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, επικρίνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία χαρακτηρίζει ως κυβέρνηση άθεων και μάγων, ότι απαγορεύει τις λιτανείες στις γιορτές των Αγίων αλλά όχι μόνον προστατεύει τις παρελάσεις των Gays,αλλά και συμμετέχει με υπουργούς και άλλα κυβερνητικά στελέχη της, ενώ κάποιοι την ονομάζουν και «παρέλαση υπερηφάνειας!», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Ο Μητροπολίτης αναφέρεται στο φετινό Pride στην Πλατεία Συντάγματος, όπου, όπως λέει, πολιτικοί απ’ όλα τα κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης δίνουν ηχηρό «παρών».

Επιπλέον, ο κ. Αμβρόσιος στηλιτεύει και τη στάση της Εκκλησίας, σημειώνοντας πως «ενώ οφείλει να διδάσκει στους ανθρώπους τον Νόμο του Θεού -και συνεπώς ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ να επιτηρεί την εφαρμογή και τη διατήρηση των ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, δηλ. των Νόμων του Δημιουργού Θεού και Πατρός- δυστυχώς ΚΟΙΜΑΤΑΙ!».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr