background img
banner
banner

Έρχεται το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην παλαιά προβλήτα Αιγίου

Μία ακόμη σημαντική καλοκαιρινή αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στο Αίγιο και πιο συγκεκριμένα στην παλαιά προβλήτα Αιγίου από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου. Πρόκειται για το τριήμερο GNC 3X3 SUMMER TOUR, που διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. Τα γήπεδα θα στηθούν στην ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ (φάρος) δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα, το μπάσκετ.

Θα είναι ένα τουρνουά, χωρίς χρηματικό αντίτιμο για τους συμμετέχοντες, που έχει σαν σκοπό όχι μόνο τη διάδοση του 3X3 BASKETBALL στη χώρα μας αλλά και τη διασκέδαση τόσο των αθλητών που θα πάρουν μέρος όσο και του κόσμου που θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις των ομάδων.

Οι ηλικιακές ομάδες που μπορούν να πάρουν μέρος κάνοντας εγγραφή σε αυτό τον σύνδεσμο Aigio 2022 -3×3 SUMMER TOUR [1] είναι οι εξής:
MEN +35 | MEN OPEΝ | MEN U18 | MIXED U13 | WOMEN +18 | WOMEN U18

Τάκης Ανδριόπουλος: “Θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός για την Αιγιάλεια”

Μιλώντας με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας, Τάκη Ανδριόπουλο, μας αποκάλυψε ότι η ιδέα της διοργάνωσης ξεκίνησε από πέρυσι αλλά δεν υλοποιήθηκε λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. “Ξεκίνησε από επαφές που είχε ο προπονητής του Προμηθέας Πάτρας Μάκης Γιατράς με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου Βασίλη Χριστόπουλο. Σκοπός ήταν να στηθούν τα γήπεδα 3Χ3 που διαθέτει ο πατρινός σύλλογος και να ξεκινήσει στο Αίγιο ένα τουρνουά που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να διαδοθεί ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο άθλημα”, τονίζει ο κ. Ανδριόπουλος και προσθέτει: “Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση θα γίνει πραγματικότητα, θα διαρκέσει τρεις ημέρες και εκτός από το αγωνιστικό μέρος θα έχει προσκεκλημένους γνωστά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ και πολλές εκπλήξεις. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του τουρνουά, γιατί το μπάσκετ είναι πολύ δημοφιλές άθλημα, οι διοργανωτές διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και στόχος μας είναι να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε καλοκαίρι”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr