background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύο αθηναϊκές ομάδες στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ

Μετά την κλήρωση ανακατανομής των ομάδων της Αττικής στους ομίλους του Νότου της Γ’ Εθνικής Ανδρών (1ος, 2ος και 3ος Όμιλος), δύο ομάδες της Αθήνας τοποθετήθηκαν στον πρώτο όμιλο, όπου και οι υπόλοιπες 10 είναι από την Πελοπόννησο. Πρόκειται για τις ιστορικές Νήαρ Ηστ (προβιβάστηκε από την Α΄ ΕΣΚΑ) και η Αγ. Παρασκευή (παρέμεινε στην Γ΄ Εθνική). Στην κλήρωση πάντως μπήκε το όνομα του Έσπερου ΑΟΠΑ που ως γνωστόν μετά τη συγχώνευση με τον Γλαύκο θα αντικατασταθεί ή από τη Γαλήνη ή από τον Κεραυνό Αιγίου ή από κάποια άλλη ομάδα (γράψαμε πρόσφατα για το θέμα).

Οι 12 ομάδες του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής: Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Παναχαϊκή, Γλαύκος, Έσπερος ΑΟΠΑ (;), Σ.Κ. Καλαμάτα, Δίων Κυπαρισσίας, Α.Ο. Καλαμάτα 1980, Ερμιονίδα, Πήγασος Θυρέας Άστρους, Παλαίμων Κορίνθου, Νήαρ Ηστ, Κ.Α.Π.

Πήρε τα μπαράζ, ελπίζει σε άνοδο ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας Ρόδου κατάφερε να κάμψει στο νήμα με 65-64 την αντίσταση του ΑΟ Δάφνης στη δεύτερη ημέρα των μπαράζ κατάταξης μεταξύ των δευτεραθλητών των γκρουπ του Νότου στη Γ’ Εθνική (1ο, 2ο, 3ο) και να επικυρώσει με τον πλέον μαθηματικό τρόπο έστω την δεύτερη θέση του μίνι αυτού τουρνουά του Μετς -ελπίζοντας μέχρι και την ύστατη στιγμή σε άνοδο στον κόσμο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ρόδου τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου πίσω από τον πρωταθλητή Αίολο Αγυιάς, σε έναν όμιλο που συμμετείχε και ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ο οποίος υποβιβάστηκε στο… τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας αγωνιστικής, με ένα τρίποντο στην εκπνοή στην Κυπαρισσία κόντρα στον τοπικό Δίωνα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr