background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενισχυμένη θα πάει η Θύελλα στην Αγυιά να παίξει με Δαβουρλή

ΚΑΙ ΈΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ «ΠΙΑΤΟ» ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα παιχνίδια ανάμεσα στα σωματεία της περιοχής μας, κυμαίνονται από ένα έως τρία κάθε αγωνιστική. Τα περισσότερα (τρία) θα τα συναντήσουμε στο φινάλε του α΄ γύρου και του πρωταθλήματος, με την 12η, 13η και αντίστοιχα την 25η και 26η αγωνιστική, να περιλαμβάνουν από τρεις συναντήσεις με αντίπαλες ομάδες από την περιοχή μας.

Για την ερχόμενη 5η αγωνιστική, περιμένουμε το Σάββατο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών, που βρίσκονται στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις διαθέτοντας από έναν βαθμό και η υπόθεση νίκη «καίει» για τα καλά τους δυο αντιπάλους.

Περιμένει τις επιστροφές στη Θύελλα ο Κυριάκος Αθανασίου

Παρά τις 4 απουσίες που είχε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αετό Ρίου, η Θύελλα Αιγίου δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν είχε τους ασθενείς Τιμοθέου, Αθανασίου, τον τραυματία Μακρυγιαννάκη και τον τιμωρημένο Ραμπούσγια, είχε όμως δυο γκολ από το πρώτο 20λεπτο, για να καταλήξει σε ένα σχετικά εύκολο υπέρ της σκορ 4-1.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου, θα έχει στη διάθεσή του τον Ραμπούσγια που εξέτισε την ποινή του και πολύ πιθανόν τον Μακρυγιαννάκη, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Τιμοθέου, Αθανασίου.

Με πολλές και ισάξιες εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις, η Θύελλα Αιγίου αποτελεί ένα από τα πληρέστερα σύνολα στον όμιλο, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές της στην διεκδίκηση της μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων.

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας

Έχει αφήσει με διαφορά πίσω του τους άλλους σκόρερς ο Κώστας Ασπρούκος, που προηγείται στον πίνακα με 6 γκολ:

6 γκολ: Ασπρούκος – ΑΕ Καλάβρυτων
3 γκολ: Τιμοθέου – Θύελλα Αιγίου
3 γκολ: Τέρπος – Φοίνικας / Ζήρια
3 γκολ: Κατσαούνης Π Φλόγα Ροδιάς
3 γκολ: Καρδάρας – Α. Καστρίτσι
3 γκολ: Καρπάνος – Ζαβλάνι
3 γκολ: Βορίσης Ν. – Αετός Ρίου
3 γκολ: Σούλι – Αετός Ρίου
2 γκολ: Στ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης, Σάλαϊ (Καλάβρυτα), Μουρτίκας, Μακρυγιαννάκης, Δ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης (Θύελλα Αιγ.), Μπαντούνας (Ροδιά), Βασιλόπουλος, Τσεκούρας (Δαβουρλής), Αποστολόπουλος, Φουρφουρής (Αετός Ρίου), Φούντζουλας (Ηρακλής Π.)


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr