background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Κεραυνός – Α.Ο. Δύμης 63-47 στο ντεμπούτο το Νίκου Ζίζηλα στον πάγκο | ΦΩΤΟ

Ο Κεραυνός Αιγίου επικράτησε εύκολα με 63-47 επί του Α.Ο. Δύμης για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η σε ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο η νίκη ήταν “μονόδρομος”. Έτσι ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και σε περίπτωση που τον βρει αντίπαλο στην πρώτη φάση των πλει οφ (που είναι πολύ πιθανό) θα έχει τον πρώτο λόγο με το πλεονέκτημα έδρας.

Το ντεμπούτο του Νίκου Ζίζηλα στον πάγκο της Αιγιώτικης ομάδας ήταν ιδανικό, καθώς είχε την πρωτοπορία στο σκορ από το ξεκίνημα, έφτασε να προηγηθεί αρκετές φορές με διψήφιες διαφορές και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν η πρώτη νίκη μετά τρεις συνεχόμενες ήττες αφού τον ροζ φύλλο που μεσολάβησε ήταν στα “χαρτιά” με τον Πανωλενειακό. Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, ο Κεραυνός βασίστηκε στην εξαιρετική του άμυνα σε συνδυασμό με τη μεγάλη αστοχία των φιλοξενουμένων που δεν έφτασαν καν τους 50 πόντους.

Επιθετικά βασίστηκε στην τριάδα των Πολυδωρόπουλου, Δαβάνη και Ζαβέρδα ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια του νεαρού Σπηλιωτόπουλου σε άμυνα και επίθεση. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιοβάς, Χρυσανθόπουλος και Γιαννακόπουλος ενώ από τη Δύμη σημαντική ήταν η απουσία του τραυματία Ρίπι. Κορυφαίοι από την ομάδα του Δημήτρη Μαντά ήταν οι Κωνσταντινόπουλος και Χρυσανθακόπουλος.

Τα 10λεπτα: 21-13, 35-23, 47-38, 63-47.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Ζίζηλας): Πολυδωρόπουλος 12, Βαφειάδης 6 (1), Ζαβέρδας 10 (2), Τσουλέας 7 (1), Δαβάνης 11, Σπηλιωτόπουλος 8, Σαμαράς 7, Στούκας, Ιατρόπουλος, Νάτσκος 2.

ΑΟ ΔΥΜΗΣ (Μαντάς): Χρυσανθακόπουλος 15 (1), Κωνσταντινόπουλος 19 (1), Στεφανόπουλος 4 (1), Ζαννής 2, Τούμπουλης 5, Λιάκος 2, Κατσιδήμας, Τόκας, Κεπενός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr