background img
banner
banner

Συμμετοχή σε προγράμματα και έργα

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 3.00 το μεσημέρι, με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Από αυτά ξεχωρίζουν η προγραμματική σύμβαση μετά του δήμου και του ΚΤΕΛ Αχαΐας για υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» και ο καθορισμός λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Αναλυτικά, τα προγραμματισμένα προς συζήτηση θέματα, είναι: 1.Τροποποίηση της υπ’ αριθ.8/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αι-γιαλείας, περί καθορισμού τέλους παραχώρησης χρήσης αιγιαλού εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αιγιαλείας, για το έτος 2023. 2.Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του Ν.3852/2010, μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας Α.Ε., για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» 2021-2027 για την πρόσκληση με κωδικό 01 και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ». 3.Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του Ν.3852/2010, μεταξύ του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλεί-ας» και του Δήμου Αιγιαλείας, για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» 2021-2027 για την πρόσκληση με κωδικό 01 και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ». 4.Έγκριση τα-κτικής επιχορήγησης (Α’ Κατανομή) έτους 2023 στην Πρωτοβάθμια και Δευ-τεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων. 5.Έγκριση Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας, Διοίκησης και Διαχείρισης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας». 6.Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται επί της Δημοτικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Δήμου Αιγιαλείας. 7.Παραχώρηση χώρου για τη δημιουργία σταθμού ετοιμότητας της εθελοντικής ομάδας «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών» Παράρτημα Αιγιαλείας.

Ακόμη, 8.Συμμετοχή του Δήμου Αιγιαλείας στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 στην Π.Ε. Αχαΐας της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. 9.Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στις τοπικές δημοτικές οδούς της Δ.Ε. Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας, για την υλοποί-ηση των έργων αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων. 10.Έγκριση τρίτης (3ης) παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία κέντρου διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδας και στέγης υποστηρι-ζόμενης διαβίωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες». 11.Έγκριση πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) Αρχικής Σύμβασης του έργου «Κατασκευή περίφραξης και τσιμεντόστρωσης σε ιδιοκτησίες του Δήμου Αι-γιαλείας, στη θέση Νησί Τεμένης». 12.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αιγείρας-Ακράτας-Διακοπτού-Συμπολιτείας-Ερινεού». 13.Τροποποίηση της υπ’ α-ριθ.50/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, περί συγκρό-τησης Επιτροπών παραλαβής προμηθειών του Δήμου Αιγιαλείας και των Νο-μικών του Προσώπων, βάσει του Ν.4412/2016. 14. Συγκρότηση τριμελούς Επι-τροπής παραλαβής έργων Δήμου Αιγιαλείας. 15.Χορήγηση άδειας κατάληψης κοινόχρηστου χώρου από περίπτερο επί της συμβολής των οδών Μητροπόλεως & Ρωμανιώλη στη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 16.Διαγραφή ποσών που αφορούν Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.). 17.Διαγραφή ποσού που αφορά παράβαση Κ.Ο.Κ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr