background img
banner
banner

Συνάντηση για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων

Χ. ΜΠΟΝΑΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου, συνάντηση με εκπροσώπους των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων κατά την προεκλογική περίοδο στους οδικούς άξονες των οποίων την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατ΄ εφαρμογή του ν. 4954/22.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από το σύνολο των εκπροσώπων τον σεβασμό της κείμενης νομοθεσίας, τόσο για λόγους ασφάλειας των διερχομένων όσο και για οικολογικούς λόγους. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι θα σεβαστούν τις κείμενες διατάξεις, πλην του εκπροσώπου του ΚΚΕ ο οποίος διαφοροποιήθηκε.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Αχαΐας Κώστας Ρηγόπουλος, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αχαΐας Νίκος Μοίραλης, ο Βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Εκπρόσωπος Εκλογικής Επιτροπής Αχαΐας ΜΕΡΑ 25 Βαλεντίνος Αθανασόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr