background img
banner
banner

Αθηνόδωρος και Φιλαθλητική στους αγώνες στίβου “Βασίλης Σεβαστής”

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ  ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Οι πρώτοι αγώνες στίβου με την επωνυμία “Βασίλης Σεβαστής” ανοίγουν την Τετάρτη 28 Ιουνίου τις “πύλες” τους στη μνήμη του εμβληματικού παλαιού Πρωταθλητή του Στίβου και Μεσογειονίκη που μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας συνέχισε να είναι κοντά στον Στίβο και πάντοτε σε θέσεις παραγωγικού αθλητισμού, διατελώντας επί σειρά ετών πρόεδρος και Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ.
Από Προπονητής Στίβου σε Σωματεία της Πάτρας μετά το 1976, Διευθυντής του Εθνικού Σταδίου της Πάτρας στη συνέχεια, Τεχνικός Σύμβουλος της Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου από το 1984 και μετέπειτα Υπεύθυνος Προπονητής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ και ολοκλήρωσε την προπονητική του διαδρομή ως Εθνικός Προπονητής Στίβου.

Στη διαδρομή του αυτή και με αρχή το 1984 ήταν ο βασικός συντελεστής της σύνταξης του αθλητικού Σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τον Στίβο που με βάση αυτόν τον Σχεδιασμό ήρθαν οι Χρυσές σελίδες του Αθλήματος.

Από το 1997 μέχρι το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος και από το 2012 μέχρι και τον θάνατό του τον Απρίλιο του 2021 Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, προσφέροντας μόνο πλούσιο και θετικό έργο για τον Στίβο με αυτήν την Διοικητική του ενασχόληση.

Στους Αγώνες αυτούς θα έχουν συμμετοχή περισσότερα από 68 Σωματεία Πανελλαδικά, ανάμεσά τους ο Αθηνόδωρος και η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής, πλέον των 400 αθλητών και αθλητριών, θα διεξαχθούν 25 αγωνίσματα στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, Κ18 & Κ16.

Οι Αγώνες σε μνήμη ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ είναι Αγώνες αναγνωρισμένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ( World Athletics ) και στηρίζονται και από τα Αθλητικά Σωματεία: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ΓΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΝΟ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΚΑΙΑΦΑ, ΑΟ ΠΕΛΟΨ, ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, ΠΑΤΡΑΊΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΒΟΥ, ΑΕ ΕΣΠΕΡΟΣ 2004, ΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ, ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΓΕ ΠΥΡΓΟΥ, ΓΣ ΑΘΛΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ, ΑΜΣ ΠΝΟΗ, ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, ΓΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ, ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΓΣ ΑΤΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 2000, ΑΟ ΔΥΜΗΣ, ΓΣ ΦΛΟΓΑ και τον ΣΕΒΑΣ ΠΑΤΡΑΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr