background img
banner
banner

Ανανεώσεις σε πάγκους και ρόστερ

ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΡΙΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ

Χαρακτηριστική φιγούρα στην υπεράσπιση της εστίας πολλών ομάδων ο 55χρονος τώρα προπονητής Θανάσης Κατσαντούλας. Ήρθε από την Αρτα και το σωματείο Φιλοθέης (Δ΄ Εθνική), έπαιξε τερματοφύλακας στον Ψαθόπυργο και στη συνέχεια στο Δρέπανο όπου καθιερώθηκε και έγινε γνωστός στην ευρύτερη περιοχή. Κατάληξη ήταν να συνεργαστεί με πολλές ομάδες κι αν δεν ξέχασε κάποια μιλάμε για: Ικαρο Πετρωτού, Ικαρο Λακκόπετρας, Φαραϊκό, Περιβόλα, Αχιλλέα Αγυιάς, Ρίο, Τριταιϊκό…

Απόλυτη εμπιστοσύνη από τη διοίκηση του Αετού Ρίου

Ο πρόεδρος του Αετού Ρίου τοπογράφος στο επάγγελμα Βασίλης Βαλάντης, έχει περάσει και από το πόστο του προπονητή, είναι σε θέση να κρίνει τις επιδόσεις του Θανάση Κατσαντούλα στην τεχνική ηγεσία και είχε συμφωνήσει μαζί του την ανανέωση συνεργασίας από καιρό. Απλά αυτό επισημοποιήθηκε μετά την προχθεσινή συνέλευση του ΔΣ.

Οι μεταγραφές του Γενάρη ανέβασαν επίπεδο τον Αετό Ρίου

Στην ομάδα που ηγήθηκε, στην δουλειά που έγινε και για το τι θα ακολουθήσει, μίλησε στο Protionline.gr ο προπονητής Θανάσης Κατσαντούλας.
«Από το Γενάρη άλλαξαν κάποια πράγματα στην ομάδα, αφού με πρωτοβουλία μου ενισχυθήκαμε με τρεις παίκτες. Πήραμε τους Πήλιουρα, Φραντζή και Ιντζέ από τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και δουλέψαμε σκληρά για να ενταχθούν ομοιογενώς με την υπόλοιπη ομάδα». Μας λέει ο κόουτς του Αετού Ρίου. «Αυτές οι προσθήκες έκαναν την αγωνιστική διαφορά που παρατηρήσατε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Καλύτερες ομάδες η Θύελλα με την ΑΕ Καλαβρύτων

Για τον όμιλο Αιγίου αναφέρθηκε επίσης ο Κατσαντούλας: «Οι ταχύτητες στις πρώτες θέσεις ήταν μεγάλες. Οι ομάδες δυνατές και δίκαια ξεχώρισαν Θύελλα Αιγίου και Καλάβρυτα. Εμείς η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για την άνοδο και θα έλεγα δεν μας …πόνεσε που δεν τα καταφέραμε την σεζόν που πέρασε.»

Για τα μπαράζ μίλησε επίσης στo Protionline.gr ο έμπειρος προπονητής: «Δυστυχώς το χρονικό διάστημα των μπαράζ ανόδου μας βρήκε με πολλές απουσίες. Τραυματισμοί, στρατιωτικό, φοιτητικές και άλλες υποχρεώσεις εξασθένισαν την ομάδα μας. Αν είχαμε περιθώρια θα ήσαν διαφορετικά και τα αποτελέσματα.»

Επιστροφές δανεικών από τον Φοίνικα Αγυιάς

Σε ότι αφορά το πλάνο της αγωνιστικής περιόδου που έρχεται, στάθηκε ακόμα ο Θανάσης Κατσαντούλας: «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Υπάρχει έμψυχο υλικό σε μικρές ηλικίες, όπως ο 16χρονος Νίκος Βορίσης που σημείωσε 9 γκολ, ο τερματοφύλακας Λευτέρης Βρυώνης τον οποίο προπονεί ο Γιάννης Μπαλτιμάς και ήδη έχει προτάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Είχαμε δώσει δανεικούς επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές στον Φοίνικα Αγυιάς (Γ΄ κατηγορία) για να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες, οι οποίοι επιστρέφουν σε εμάς. Θα αξιολογηθούν και οι καλύτεροι θα προωθηθούν.»

Για τον στόχο που τίθεται στον Αετό Ρίου, ο προπονητής του σωματείου είπε: «Ο στόχος παραμένει πρωταγωνιστικός. Δεν αλλάζουμε χημεία, δεν διαφοροποιούμε τον στόχο μας. Το ρόστερ που διαθέτει ο Αετός είναι ποιοτικός, γίνεται αναζήτηση για κάποιες καλές προσθήκες σε θέσεις αριστερά στην άμυνα, στόπερ, χαφ και αν βρεθεί κάποιος επιθετικός που θα κάνει την διαφορά.
Τελειώνοντας να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και επιστροφή με δύναμη και υγεία στα πρωταθλήματά μας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr