background img
banner
banner

Κοινό πεδίο δράσης και συνεργασία Μαστοράκου – Καρβέλη

Συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη είχε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Το κοινό πεδίο, άλλωστε,στον χώρο της Υγείας επιβάλλει τη συχνή και συστηματική συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που έχει επιφέρει μέχρι τώρα μόνο θετικά αποτελέσματα στην περιοχή μας, τόσο στην περίοδο της πανδημίας, όσο και μετά το πέρας αυτής.

Ο Γιάννης Καρβέλης ενημέρωσε την Αννα Μαστοράκουγια τις πολλαπλές κινήσεις της 6ης ΥΠΕ σε όλες τις μονάδες υγείας της Αχαΐας.

Σε ό,τι αφορά το ΠΓΝΠ, υπήρξε ενημέρωση για την ενεργειακή αναβάθμιση που είναι σε εξέλιξη, για την αναμόρφωση των ΤΕΠ και για τις κλινικές μελέτες στη γεφύρωση με το Πανεπιστήμιο. Αναφορικά με το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ στάθηκε στον στόχο του να ανοίξει η παλιά σχολή νοσηλευτών, ενώ αναφέρθηκε και στην κατασκευή κτηρίου για το Φαρμακείο της μονάδας, στην ενεργειακή της αναβάθμιση και στην αναμόρφωση των ΤΕΠ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το «Καραμανδάνειο», έκανε ενημέρωση για τον χώρο που θα στεγάσει τον μαγνητικό τομογράφο και για την αναμόρφωση των χώρων χειρουργείων.
Η Αννα Μαστοράκου ενημερώθηκε και για το νέο πλάνο με τις εφημερίες στην Ομάδα Υγείας στον Αγιο Αλέξη, το οποίο στο ξεκίνημά του πηγαίνει πάρα πολύ καλά, έχοντας δημιουργήσει μεγάλη αποσυμφόρηση στην αντιμετώπιση περιστατικών από τα μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καρβέλης η στελέχωση από προσωπικό είναι εξαιρετική, εξυπηρετούνται πολλά περιστατικά κι αποκτάει οντότητα ο ρόλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Τέλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενημέρωσε την Αννα Μαστοράκου για μια σειρά θεμάτων που αφορούν και την αναμόρφωση στα Κέντρα Υγείας Χαλανδρίτσας, Κλειτορίας, Ερυμάνθειας, κ.ά., καθώς η πρόεδρος του ΙΣΠ ήθελε να έχει πλήρη εικόνα για ολόκληρη την Αχαΐα.

Αναμφίβολα όλες οι παραπάνω κινήσεις αλλάζουν κι αναβαθμίζουν τον υγειονομικό χάρτη της περιοχής, με την Αννα Μαστοράκου να παραμένει σε μια συνεχή και πολυεπίπεδη συνεργασία με την 6η ΥΠΕ για την αντιμετώπιση προβλημάτων και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση υγειονομικών και ασθενών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr