background img
banner
banner

Εντυπωσίασε και φέτος η ετήσια Γιορτή Γυμναστικής από τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Ολοκληρώθηκε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα γυμναστικής της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου με την καθιερωμένη ετήσια γιορτή, για 26η χρονιά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 24 Ιουνίου, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Αποτελεί τη μακροβιότερη αθλητική διοργάνωση στην Αιγιάλεια ξεκινώντας από τη δεκαετία του ΄90 και όλα αυτά τα χρόνια προσελκύει εκατοντάδες θεατές στην κερκίδα. Φέτος ίσως ήταν η μοναδική χρονιά που το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου δεν γέμισε, αλλά και πάλι ο κόσμος ήταν αρκετός. Αιτίες, ήταν σίγουρα η παράλληλη διεξαγωγή δύο ακόμη σημαντικών εκδηλώσεων με την ίδια ώρα έναρξης, όπως η τελετή λήξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ στο “Πολύκεντρο” και η γιορτή του Αστέρα Τέμενης για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ξαφνική νεροποντή που ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Παρόλα αυτά, το κέφι κυριάρχησε στην όμορφη εκδήλωση όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν γυμναστικές ασκήσεις στον ακροβατικό διάδρομο, σάλτα στο μίνι τραμπολίνο και προγράμματα στο ταπί που περιελάμβαναν χορογραφημένες ασκήσεις ενόργανης, ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής , υπό την επίβλεψη της Αβραμ Σιμόνα, ενθουσιάζοντας με την εμφάνιση τους όλους τους θεατές που είχαν την τύχη να παρευρίσκονται.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την 27η χρονιά Γυμναστικής που πλέον έχει καθιερωθεί και κάθε χρόνο αποτελεί το πιο σημαντικό event για το άθλημα στην περιοχή μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr