background img
banner
banner

«ΚΟΡΙΝΘΙΑ- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»: Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο λιμάνι της Κορίνθου η 4ήμερη εκθεσιακή δράση “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023”, στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φορέων και Αρχών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν επιχειρήσεις και προϊόντα της περιοχής, αλλά και να επιβεβαιωθεί έμπρακτα η συνεργασία των Επιμελητηρίων ολόκληρης της Πελοποννήσου, ως εκπροσώπων του επιχειρείν και μοχλών στήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις ομιλίες και παρουσιάσεις της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας των Επιμελητηρίων της περιοχής σε κοινή κατεύθυνση πρωτοβουλιών για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Επίσης, έκανε ειδική αναφορά και στη μεγάλη στήριξη της επιχειρηματικότητας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο τα τελευταία χρόνια μέσω προγραμμάτων που χρηματοδότησαν χιλιάδες επιχειρήσεις, με την παράλληλη ιδιότητα του ως πρόεδρος του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).

Το “παρών” έδωσαν επίσης εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο Αριστείδης Τηλιγάδης (Α’ Αντιπρόεδρος), ο Παναγιώτης Τζούδας (Οικονομικός Επόπτης), ο Αθανάσιος Κούστας (διευθυντής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ), ο Ανδρέας Ντακόλιας (διαχειριστής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και ο Κων/νος Δεληγιάννης (μέλος Δ.Σ.), ενώ συμμετείχαν έξι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου: α) AITHRASPIRITS β) BacFresh – ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. γ) HELMIND- HELLENIC MIXTURES INDUSTRY δ) ΜΙΣΥΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΟΠΩΛΕΙΩΝ- MISYRLOUSOAPS ε) ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ- ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και στ) ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΝΗΣ.

Αρ. Τηλιγάδης: “Θέλουμε κι άλλες επιχειρήσεις της περιοχής στις εκθέσεις”

Μιλώντας στο protionline.gr για την εκθεσιακή δράση, ο κ. Τηλιγάδης, σημείωσε: ΄΄Ήταν μία πολύ σημαντική συνάντηση για το επιχειρείν, με την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και επαγγελματιών. Στηρίζουμε και προωθούμε τις επιχειρήσεις της περιοχής και θέλουμε τη συμμετοχή τους σε όλες τις εκθέσεις, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Άλλωστε, η εξωστρέφεια μπορεί να δημιουργήσει τεράστιες προοπτικές για μία επιχείρηση ανεξαρτήτου αντικειμένου και μεγέθους΄΄.

Υπεύθυνες για τη συμμετοχή και παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην παρούσα έκθεση ήταν οι Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr