background img
banner
banner

Μια “ανάσα” από τους “8” έφτασαν οι Παγκορασίδες (Κ16) του Α.Ο. Ακράτα

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ

Μετά τη γυναικεία ομάδα, αλλά και εκείνη των νεανίδων, εξαιρετική πορεία πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και η ομάδα των παγκορασίδων (Κ16) του Α.Ο. Ακράτα. Τα κορίτσια, μετά τους ομίλους έφτασαν στους “16” εκεί όπου βρήκαν απέναντι τους την ισχυρή Παναχαϊκή. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” επικράτησαν μετά από σπουδαία εμφάνιση με 3-1 σετ αλλά το σετ που πήρε η Παναχαϊκή αποδείχθηκε καθοριστικό στη ρεβάνς που έγινε στην Πάτρα. Οι “κοκκινόμαυρες” κέρδισαν με 3-0 σετ και πήρες εκείνες την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για τον Α.Ο. Ακράτα έμεινε μια “γλυκόπικρη” γεύση, ωστόσο το βόλει, με τις πορείες που πραγματοποίησαν φέτος όλα τα τμήματα του συλλόγου έδειξε ότι υπάρχει και παρόν και μέλλον για το άθλημα στην ανατολική Αιγιάλεια.

Θυμίζουμε, ότι ο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΠ ολοκληρώθηκε νικηφόρα για τις γυναίκες του Α.Ο. Ακράτα, που έτσι κι αλλιώς είχαν εξασφαλίσει την 4η θέση του Α΄ Ομίλου και τη συμμετοχή του στα play offs ανόδου για τη Β΄ Εθνική. Στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” είχε επικρατήσει με 3-0 σετ του ΓΣ Άργους και έκλεισε την κανονική περίοδο με απολογισμό 21 βαθμούς (7 νίκες και 7 ήττες). Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο ομίλους με την Ακράτα να συμμετέχει στον Α΄ όμιλο και να τερματίζει πίσω από τον αήττητο ΠΑΟ Κορίνθου, τον Στρατηλάτη Αγίων Θεοδώρων και τον AO Αλκυών και στην επόμενη φάση αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟ Κορίνθου.

Την Πέμπτη η Γενική Συνέλευση

Στο μεταξύ, μετά τη μη απαρτία στη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, ορίστηκε νέα για την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 19.30 στην παλαιά αίθουσα του συλλόγου “Αναγέννηση”, με θέματα την έγκριση του απολογισμού για το 2022 και του προυπολογισμού για το 2023. Τέλος, στις 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για τις ακαδημίες του Α.Ο. Ακράτα (φωτό) παρουσία και των γονιών των μικρών αθλητών και αφού ευχήθηκαν όλοι καλό καλοκαίρι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr