background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Την Δευτέρα 17 Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η Θερινή μεταγραφική περίοδος

Η θερινή μεταγραφική περίοδος στο βόλεϊ ξεκίνησε επίσημα προχθές, Δευτέρα 17 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και στην διάρκειά της θα μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι μεταγραφές και όλες οι επανεγγραφές αθλητών/τριών στο ίδιο ή και σε άλλο σωματείο. Θυμίζουμε ότι ο Α.Ο. Αιγιαλέων έχει ήδη συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τέσσερις νέους παίκτες οι οποίοι μπορούν πλέον να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Τα νέα πρόσωπα είναι ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός, ο διαγώνιος Απόστολος Πομώνης, ο κεντρικός μπλοκέρ Νίκος Γεωργάτος και ο λίμπερο Βασίλης Καραγιώργος τους επέστεψε. Το ρόστερ ολοκληρώνεται με τους αθλητές που έχουν ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν από την περυσινή σεζόν και οι οποίοι είναι: Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Γιάννης Λιβαθηνός, Νίκος Μαυραγάννης, Παναγιώτης Σαλαβασίδης, Φώτης Μούρτζης, Φάνης Δασκαλόπουλος, Γιώργος Σύρος και Γιάννης Χασάπης ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο βραζιλιάνων που έχουν “κλείσει” στην αιγιώτικη ομάδα.

Τι αλλάζει από εφέτος

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα Σωματεία και με βασικό στόχο και την απλοποίηση των διαδικασιών, θα εφαρμοστεί στην θερινή Μεταγραφική Περίοδο 2023 ένας νέος τρόπος έγκρισης των μεταγραφών/επανεγγραφών από τα εμπλεκόμενα μέρη (Σωματεία/Αθλητές-αθλήτριες), με αποφυγή χρησιμοποίησης σχετικών εντύπων.
Οι βασικές διαφοροποιήσεις είναι:
g Όλες οι διαδικασίες θα γίνονται ηλεκτρονικά από τον Εξουσιοδοτημένο Εκπρόσωπο του Σωματείου.
g Δεν θα χρησιμοποιούνται σκαναρισμένα έντυπα.
g Όλες οι εγκρίσεις από τους αθλητές / αθλήτριες (ή τους κηδεμόνες σε περίπτωση ανηλίκων), θα δίνονται με Υπεύθυνη Δήλωση που θα εκδίδεται υποχρεωτικά με την χρήση των κωδικών TAXIS από τον ιστότοπο /gov.gr
g Οι εγκρίσεις των Σωματείων θα δίνονται ηλεκτρονικά από τον Εξουσιοδοτημένο Εκπρόσωπο του Σωματείου.
g Τα καταθετήρια των μεταγραφών θα συνεχίζουν να «ανεβαίνουν-upload» στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Ε.Ο.ΠΕ..


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr