background img
banner
banner

Ένα θερμό χειροκρότημα για τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ.!

ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου οι εξυπηρετούμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. παρουσίασαν την καλοκαιρινή τους γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου, δίνοντας για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό. Μουσική, χορός, θέατρο και τραγούδι δεν έλειπαν από τη βραδιά και το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την γιορτή και ανάμεσά τους ήταν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, ο επικεφαλής της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης Αριστείδης Τηλιγάδης και εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γεράσιμος Φεσσιάν. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν ολοφάνερος καθώς τα χειροκροτήματα ήταν ασταμάτητα και από τα στόματα όλων έβγαινε η λέξη “Συγχαρητήρια”.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τα παιδιά του για το άψογη γιορτή που παρουσίασαν, το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη μεθοδικότητα, την ομαδικότητα και τον ακούραστο ζήλο του ώστε οι εξυπηρετούμενοι να καταφέρουν να εκπλήξουν για ακόμα μια φορά τους θεατές καθώς και τους χορηγούς της γιορτής. Πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία ΜELODY του κ. Σπύρου Ρηγόπουλου για τα ηχητικά και το φωτισμό, το ζαχαροπλαστείο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τα παγωτά, τη ΔΗΚΕΠΑ Αιγιαλείας για τις καρέκλες, τις πιτσαρίες CIAO & ANEMONI για τις πίτσες και τους γονείς των παιδιών για τα χειροποίητα εδέσματα που εμπλούτισαν τον μπουφέ.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους γονείς, φίλους, συγγενείς, εθελοντές που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή και τους εύχεται υγεία και καλό καλοκαίρι. Ενημερώνει επίσης ότι το Ειδικό Κέντρο θα λειτουργεί κανονικά και τον μήνα Αύγουστο και θα εξυπηρετεί το κοινό όλα τα πρωινά των εργάσιμων ημερών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr