background img
banner
banner

Στις 13 Αυγούστου οι τελικοί του «Elaionas 3X3 Basketball Tournament»

ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το «Elaionas 3X3 Basketball Tournament» έγινε θεσμός και έρχεται για 4η χρονιά στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Ελαιώνα Αιγιαλείας. Το επίπεδο και φέτος αναμένεται να είναι υψηλό και οι αγώνες 3Χ3 και ο διαγωνισμός τρίποντων «ψάχνουν» τους φετινούς νικητές του τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την παρέα τους υπό τους ήχους της μουσικής με πολλές εκπλήξεις και events!

Το «Elaionas 3X3 Basketball Tournament» όμως δεν σταματά εδώ, αφού φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και τουρνουά για τους μικρούς μας φίλους από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου!
Όλες οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται on line στην ειδική φόρμα εγγραφών του site που κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στο διαδίκτυο γράφοντας «Elaionas 3X3 Basketball Tournament» ή πηγαίνοντας στη σελίδα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» στο facebook.

Οι εγγραφές λήγουν στις 30 Ιουλίου, στις 10μ.μ. για τις κατηγορίες 9-12, 13-15 ετών, ενώ για την κατηγορία 16 ετών και άνω η ημερομηνία λήξης είναι στις 4 Αυγούστου, στις 10μ.μ.

Κατηγορία 9-12 ετών 4-6 Αυγούστου (έως 12 ομάδες)

Κατηγορία 13-15 ετών 4-6 Αυγούστου (έως 12 ομάδες)

Κατηγορία 16 ετών και άνω 11-13 Αυγούστου (έως 32 ομάδες)

Όλοι οι τελικοί των τουρνουά θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr