background img
banner
banner

Συνάντηση προέδρου Επιμελητηρίου με Άδωνι Γεωργιάδη

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη είχε την Τρίτη 18 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

Ο κ. Μαρλαφέκας εξέφρασε τους προβληματισμούς του στον υπουργό για μία σειρά ζητημάτων που έχουν προκύψει με την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. “Οι δυσλειτουργίες που έχουν παρατηρηθεί με την εφαρμογή της κάρτας εργασίας, έχουν καταγραφεί από το Επιμελητήριο Αχαΐας και για το λόγο αυτό ζητάμε κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις” επεσήμανε ο κ. Μαρλαφέκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη.

Το Υπουργείο Εργασίας είναι ήδη ενημερωμένο για όλα τα προβλήματα και δρομολογεί παρεμβάσεις. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο κλίμα και με εμφανή διάθεση των δύο πλευρών για αγαστή συνεργασία. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του κύκλου επαφών που έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τους νέους υπουργούς της κυβέρνησης μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr