background img
banner
banner

Χωρίς Ροδόπουλο στην Γ΄ Εθνική

Ο 22χρονος Αιγιώτης επιθετικός Γιώργος Ροδόπουλος δεν τα βρήκε με τη διοίκηση για να συνεχίσει τη συνεργασία του και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γνωστός στους φιλάθλους από την ακαδημία του Παναιγιάλειου, δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και πλέον αναζητεί τις ευκαιρίες να ξεδιπλώσει το επιθετικό του ταλέντο, με τα σωματεία που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στην προτίμησή του είναι να παίζει ποδόσφαιρο (και καλά κάνει) με όλα όσα θετικά περικλείει αυτό, παρά να αποτελεί σπάνια εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις που κρίνει η τεχνική ηγεσία.
Ο Παναιγιάλειος και οι φίλαθλοι που τον πιστεύουν εύχονται καλή συνέχεια στον Γιώργο Ροδόπουλο σαν ποδοσφαιριστή, αλλά και σαν προπονητή σε ακαδημίες, αφού διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα.

Ροδόπουλος: «Μέσα από τα προβλήματα αντέξαμε ενωμένοι σαν μια μεγάλη οικογένεια»

Ύστερα από την αποτυχημένη επαφή που είχε ο Γιώργος Ροδόπουλος με την διοίκηση, δήλωσε: «Μετά από 3 χρόνια χωρίζουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναιγιάλειου για τα όσα ζήσαμε. Περάσαμε πολλά, αντίξοες συνθήκες αλλά παλέψαμε όλοι μαζί σαν πραγματικοί παλαιστες για τον κόσμο και το σήμα αυτού του μεγάλου συλλόγου! Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στον κ.Ανδριοπουλο και την οικογένεια Ανδρικόπουλου που έφεραν την σταθερότητα που πρέπει να έχει ενας τέτοιος σύλλογος! Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω στους συμπαίκτες μου, που μέσα από τα προβλήματα αντέξαμε ενωμένοι σαν μια πραγματική οικογένεια εναντίων σε όλους και σε όλα!
Μικροί και μεγάλοι ο καθένας με το λιθαράκι του να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Αίγιο και να οδηγήσουμε την ομάδα εκει που της αρμόζει, στις Εθνικές κατηγορίες! Όμως το μεγαλύτερο Ευχαριστώ ειναι στο κόσμο μας ! Πραγματικοί μάγκες σε κάθε αγώνα διπλα μας έκαναν την καθε έδρα ΑΙΓΙΟ !
Ευγνώμων για τα όσα έζησα σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας και ανυπομονούσα να ζήσω από όταν ήμουν στις ακαδημίες και στις κερκίδες της γνήσιας Μαύρης Θύελλας!»
Εις το επανιδείν


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr