background img
banner
banner

Παγκάκια στην «Αγία Σωτήρα» και καθαρισμός της Αλυκής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ

Σε μία σειρά από παρεμβάσεις προχωρά η Κοινότητα Αιγίου διά του προέδρου της Γιώργου Γκιώνη. Ειδικότερα, προχθές προχώρησε σε τοποθέτηση δύο σιδερένιων παγκακίων στον προαύλιο του ιερού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγία Σωτήρα) στο Βουλωμένο, εν όψει της εορτής την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός που είχε αναθέσει, σε όλο το μήκος και πλάτος της παραλίας Αλυκής από το τέρμα ως τον Άγιο Νικόλαο. Συγκεντρώθηκαν ξύλα και απορρίμματα από την ακτή ώστε να είναι καθαρή για τους λουόμενους και να μην ρυπαίνεται το περιβάλλον, όπως ανέφερε ο κ. Γκιώνης.

Φως στο μονοπάτι των «Παλαιών Σφαγείων»

Τέλος, μία σημαντική παρέμβαση έγινε στο πλακόστρωτο καλντερίμι που περνά μπροστά από τον ανακαινισμένο χώρο των «Παλαιών Σφαγείων».

Μολονότι το έργο έχει παραδοθεί και φιλοξενεί εκδηλώσεις, εντούτοις το μονοπάτι παρέμενε σκοτεινό. Έτσι μετά από αίτημα πολιτών προς τον πρόεδρο, τοποθετήθηκαν πέντε προβολείς και πέρα από το ότι εξυπηρετούν και χαρίζουν φως, το αποτέλεσμα στο πλακόστρωση δρομάκι είναι εντυπωσιακό και προσφέρεται και βραδινή βόλτα!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr