background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπήκε δυνατά στην προετοιμασία η Θύελλα Αιγίου

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

Παραμονή Αυγούστου η αρχή προετοιμασίας για την Θύελλα Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα, με πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή Κυριάκου Αθανασίου και με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Η φιλοδοξία για ένα καλό πρωτάθλημα ήταν φανερή στα βλέμματα όλων των παικτών μικρών και μεγάλων, με αρκετές προωθήσεις από την Κ16. Οι νεαροί αθλητές φώναξαν το παρόν για μια καλή παρουσία τους στο μεγάλο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, έτοιμοι να αποδείξουν και να πείσουν ότι μπορούν να έχουν μερίδιο και θέση στην Αιγιώτικη ομάδα.

Τεστ φυσικής κατάστασης

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε και τα απαραίτητα τεστ ελέγχου φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, όπως είχε άλλωστε αναγγείλει η τεχνική ηγεσία. Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Αθανασίου ο οποίος στη συνέχεια έδωσε:

Πρόγραμμα μηνός Αυγούστου

Η δεύτερη προπόνηση της Θύελλας Αιγίου συμπίπτει με την αρχή του μηνός Αυγούστου, για τον οποίο οι αθλητές πληροφορήθηκαν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στην διάρκεια του μηνός.

Στη διάρκεια των προπονήσεων οι παίκτες θα ενημερώνονται συνεχώς για όλα τα θέματα καθώς και για τις διπλές προπονήσεις (ενδυνάμωσης() οι οποίες θα είναι δυο φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο του Βασίλη Γιαννίκου, τον οποίο το σωματείο της Θύελλας τον ευχαριστεί για την προσφορά του.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr