background img
banner
banner

Ενημερωτικές συναντήσεις με φορείς για τον Τουρισμό

ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ

Ο τουρισμός είναι ένας σημαντικός πυλώνας της ανάπτυξης και ο Δήμος Αιγιάλειας έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο της τουριστικής πολιτικής του, την χρήση και αξιοποίηση όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του. Μάλιστα, η ταυτότητα του τουριστικού προϊόντος αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Για τους ανωτέρω λόγους ο Δήμος Αιγιάλειας εκπονεί Σχέδιο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης και Branding.

Στα πλαίσια του Σχεδίου, ο Δήμος Αιγιάλειας με την υποστήριξη της εξειδικευμένης Ομάδας Έργου της EURICON ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης και Ανάπτυξης Προορισμού, διοργανώνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου στην αίθουσα Παλαιών Σφαγείων Αιγίου, οδός Σωκράτους 4, μια σειρά από Ενημερωτικές Συναντήσεις με φορείς πολιτισμού, περιβάλλοντος, φιλοξενίας και εστίασης αλλά και παραγωγικούς, επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς.

Οι συναντήσεις θα διαρκέσουν από τις 10:00 το πρωί έως και 19:30 το απόγευμα. Αντίστοιχα, διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 2 Μαρτίου, το πρωί, στην Αίθουσα Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας στην Ακράτα, με φορείς της περιοχής.

Η συμμετοχή των τοπικών φορέων κρίνεται σημαντική για τον σχεδιασμό της τοπικής ταυτότητας της περιοχής της Αιγιάλειας.

Βασιζόμενοι στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη δυναμική της μπορεί να επιτευχθεί στη συνέχεια η οικοδόμηση και η ενίσχυση της φήμης της και η αναγνώρισή της ως πρότυπου τουριστικού προορισμού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr