background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Επικέντρωση τώρα στην προετοιμασία | ΦΩΤΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Ιδιαίτερα κουραστική η 1η Αυγούστου για τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, καθώς επίσης και γι’ αυτούς που δοκιμάζονται εφ’ όσον πρωί και απόγευμα αφιερώθηκαν σε εργομετρικούς ελέγχους. Το πρωί στο γυμναστήριο, το απόγευμα στο γήπεδο της Αβύθου με την τεχνική ηγεσία να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις επιδόσεις των μελανόλευκων.

Με ζέσταμα και ασκήσεις ξεκίνησε η προπόνηση

Πριν έρθει το …μαρτύριο της εργομετρικής ανίχνευσης, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ένα μίνι πρόγραμμα πίσω από την μια εστία του γηπέδου, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών Νίκου Μανούρα και Περικλή Παπαποστόλου.
Φυσικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες και αυτές που μένουν, έτσι όλοι οι μελανόλευκοι παρουσίασαν καλή διάθεση και αυτοματισμούς στη διάρκεια των ασκήσεων.

Ταχύτητες σε 10, 30 και 35 μέτρα

Η μεγάλη εταιρεία Alterlife με 74 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο είχε αναλάβει την μέτρηση των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, έχοντας στήσει τα κατάλληλα μέσα για να παίρνει τις επιδόσεις σε 10, 30 και 35 μέτρα.

Οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να φορτσάρουν με μπάλα και χωρίς αυτή σε ευθείες, στη συνέχεια να περνούν μέσα από κώνους σε επαναλαμβανόμενες μετρήσεις, ενώ λίγο διαφορετικό ήταν το πρόγραμμα μέτρησης για τους τερματοφύλακες.

Επί το έργον οι γυμναστές Καλλίνικος Αναγνώστου και Πάνος Κορδαλής (φωτο) ξεθέωσαν στην κυριολεξία τους παίκτες, που ήθελαν να μπουν με τους καλύτερους χρόνους στην προετοιμασία.

Με 27 παίκτες η προπόνηση

Τρεις και δικαιολογημένες οι απουσίες στην προπόνηση του Παναιγιάλειου, που ήσαν οι Κώστας Αρβανίτης, Μάριος και Λευτέρης Μικές.
Έλαβαν μέρος οι εξής 27 αθλητές: Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Μαυρούλιας, Φερτάκης, Ταξιαρχόπουλος, Θεοφανόπουλος, Τσεκούρας, Μαυρόπουλος, Σοφιανόπουλος, Κουτρουμπίνας, Νικολακόπουλος, Γκίκα, Χάμος, Λιάτος, Σκούτας, Καλόφωνος, Βλάχος, Βιλανάκης, Κοτσόκολος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης, Μαγγίνας, Οικονόμου, Μαχαίρας, Ξυνός, Σανδραβέλης, Παπαδόπουλος.

Μια μεταγραφή και μια ανανέωση

Το ΔΣ του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε τον πλάγιο αμυντικό Χρήστο Κοντοχρήστο ο οποίος είχε συνεργαστεί πάλι με τον Παναιγιάλειο πριν πέντε χρόνια, όπως επίσης και την ανανέωση του Τάκη Παπαδόπουλου:
«Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ, Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος έχει φορέσει ξανά τη μελανόλευκη φανέλα και την περίοδο 2017-2018.

Ο Κοντοχρήστος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στη Ναύπακτο. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, ενώ κατά το διάστημα που ανήκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης (2009-2013), αγωνίστηκε σε Ναυπακτιακό, Νίκη Βόλου και Λαμία. Το καλοκαίρι του 2014 έρχεται για πρώτη φορά στα μέρη μας για να φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της περιόδου πριν μετακομίσει στην ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, δοκιμάζει την τύχη του στη Βουλγαρία αγωνιζόμενος για λίγο στη Μοντάνα, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιγιαλείου και φεύγει ξανά για τη γειτονική χώρα τον Ιανουάριο του 2018 για να παίξει σε Λοκομοτίβ Σόφιας και Πιρίν.

Η περίοδος 2020-2021 τον βρίσκει στον Διαγόρα Ρόδου, συνεχίζει στην Καλλιθέα, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Παναχαϊκή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον σύλλογό μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

“Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τάκη Παπαδόπουλο.
Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, αναμένεται και φέτος να βοηθήσει με την εμπειρία του τα μέγιστα την ομάδα της καρδιάς του, στην επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική. Ο Τάκης Παπαδόπουλος,την περασμένη περίοδο είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Η οικογένεια του Παναιγιάλειου Γ.Σ. εύχεται στον «αρχηγό» της υγεία και περισσότερες επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα και την νέα αγωνιστική περίοδο”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr