background img
banner
banner

Ενθουσίασε ο Παντελής Θαλασσινός στα Καλάβρυτα

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, σε μια πολύχρωμη μουσική σκηνή με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το βράδυ της Δευτέρας, που πλημμύρισε από εκατοντάδες κόσμου. Ανάμεσά τους και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης που παρακολούθησε τις συναρπαστικές ερμηνείες.

Την μοναδική αυτή συναυλία διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού της Π.Ε. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φλόγα Πολιτισμού».

Τον Παντελή Θαλασσινό συνόδευσε με την εξαιρετική φωνή της η Νάνα Μπινοπούλου και πλαισίωσαν ταλαντούχοι μουσικοί. Η κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων γρήγορα μετατράπηκε σε μια μεγάλη μουσική σκηνή, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών τραγούδησαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του Παντελή Θαλασσινού. Μια πραγματική γιορτή μουσικής που ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός εκτός των άλλων αποτελεί και μια τονωτική ένεση στην τοπική οικονομία. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν οι Αντιπεριεφρειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Ανδρέας Φίλιας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr