background img
banner
banner

Πυρκαγιά μικρής εμβέλειας κοντά στο ποτάμι του Λόγγου

Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 6.10 περίπου το απόγευμα, σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο ποτάμι της περιοχής του Λόγγου. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός, δεν αναφέρει ιδιαίτερες ζημιές, καθώς μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ελέγχθηκε πλήρως η φωτιά από πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 10 άντρες.

Ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στην περιοχή, βοήθησε αρχικά τις φλόγες να επεκταθούν, αλλά με την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και διαφόρων εθελοντών, έχουν αποφευχθεί τα… χειρότερα.

Στο σημείο, θα παραμείνουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση και να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση αναζωπύρωσης, ενώ θα τελούνται και περιπολίες σε γύρω περιοχές.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Το ποτάμι είναι ο Φοίνικας και στην εκβολή του χωρίζει τις Καμάρες από το Λόγγο. Η φωτιά στα σκουπίδια, που παραδοσιακά πετιούνται ανεξέλεγκτα στο σημείο, και στα ξερά χόρτα που επίσης πετάχτηκαν ανεξέλεγκτα εκεί. Η φωτό το δείχνει άλλωστε. Τόνοι ξερών χόρτων και κλαδιών έχουν εγκαταλείψει τα συνεργεία του Δήμου στο πάρκινγκ της Ακονιάς. Η αδιαφορία τους ξεπερνά κάθε όριο. Ένα σπίρτο και θα καούν τα σπίτια και κόσμος. Τα ακούει ο …επιτυχημένος δήμαρχος;

    Kostas Zanakis 28/08/2023 20:30

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr