background img
banner
banner

Στις 16 Αυγούστου αρχίζουν προετοιμασία Καλάβρυτα και Αιγείρα / Ακράτα

Ακόμα μια ομάδα της περιοχής μας που μας εκπροσωπεί στην Α΄ κατηγορία, ξεκινά την προετοιμασία της. Η ΑΕ Καλαβρύτων έχει ορίσει την έναρξη των προπονήσεων στις 16 Αυγούστου με το περισσότερο έμψυχο δυναμικό να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι προπονητές Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος υπολογίζουν ότι θα έχουν όλο το ρόστερ στη διάθεσή τους, από την δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας, έχοντας ολοκληρώσει οι παίκτες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι με την Θύελλα Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα στις 26 Αυγούστου.

Τα φιλικά της ΑΕ Καλαβρύτων

Σάββατο 26/08 Θύελλα Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων
Τετάρτη 30/08 ΑΕ Καλαβρύτων – Θύελλα Αιγίου
Σάββατο 02/09 ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Καλαβρύτων
Τετάρτη 06/09 ΑΕ Καλαβρύτων – ΑΕ Αιγίου
Σάββατο 09/09 Αστέρας Τσουκαλεΐκων – ΑΕ Καλαβρύτων

Η προετοιμασία στην Αιγείρα / Ακράτα

Μια βδομάδα καθυστέρηση σχετικά με την περυσινή έναρξη προετοιμασίας έχει φέτος η Αιγείρα / Ακράτα που επισπεύδει τις ενέργειες ετοιμάζοντας το πλάνο της νέας σεζόν. Έχουν προχωρήσει ανανεώσεις και μεταγραφές στις οποίες θα προστεθούν ακόμα κάποια παιδιά από την Πάτρα. Ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος υπολογίζει ότι θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του στην πρώτη προπόνηση στις 16 Αυγούστου.

Τελειώνουν τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής

Την ύστατη ώρα κινήθηκαν αρκετά σωματεία για να τακτοποιήσουν το θέμα της δήλωσης συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα. Η ΕΠΣ Αχαΐας βρίσκεται σε κινητικότητα για να εξυπηρετήσει όλους τους εκπροσώπους των ομάδων από τις τρεις κατηγορίες και λογικά θα δοθεί μια σιωπηρή παράταση μέχρι την Δευτέρα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλα τα σωματεία που προσήλθαν στα γραφεία της Ενωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr