background img
banner
banner

Στο… κόκκινο η προεκλογική αντιπαράθεση

ΓΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΓΟΥΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ

«Σκληραίνει» η αντιπαράθεση μεταξύ δημοτικών παρατάξεων εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, η παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μετέφερε δηλώσεις της Βάσως Ψυχράμη από το 2019 όταν κατηγορούσε τον Χρήστο Γούτο για… σιωπή. Άμεση ήταν η απάντηση από την παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» του κ. Γούτου που κατηγορούσε τον κ. Καλογερόπουλο για… στείρο λαϊκισμό.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του δημάρχου, αναφέρονταν τα εξής: «Καλωσορίζω τον Χρήστο Γούτο στην εκλογική μάχη για το Δήμο της Αιγιάλειας τον επόμενο Οκτώβρη. Υπογραμμίζω την επιμονή του, είναι η τέταρτη φορά που επιχειρεί τη συμμετοχή του στα δημοτικά πράγματα.
Υπενθυμίζω στους Αιγιαλείς ότι για το συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο η σημερινή στενή συνεργάτης του, Βασιλική Ψυχράμη, στις 04-05-2019 στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου είχε πει: «Πράγματι σε τρεις δημοτικές θητείες θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος ή ως αντιδήμαρχος ή ως μέλος επιτροπών. Σε όλες αυτές όχι μόνο δεν είδαμε το έργο του, όχι μόνο δεν ακούσαμε τις προτάσεις του, αλλά ούτε καν ήχησε στην αίθουσα η φωνή του. Κυριολεκτικά διοίκησε διά της σιωπής του». Σύντομα οι ψηφοφόροι της Αιγιάλειας θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ της σιωπηρής απραξίας του Χρήστου Γούτου και της θορυβώδους δημιουργικότητας των συνεργατών μου και της δικής μου».

Στην απάντησή του, ο κ. Γούτος επισημαίνει: ΄΄Με αφορμή σημερινή (χθεσινή) δήλωση του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο επικεφαλής της «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ», Χρήστος Γούτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αν δεν έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα, καταφεύγεις σε ανέξοδη παρελθοντολογία, σε ανούσιες επιθέσεις και σε στείρο λαϊκισμό. Ο λαός της Αιγιάλειας έχει ήδη συγκρίνει και θα κρίνει οριστικά και τελεσίδικα, στις 8 Οκτωβρίου, για το Αύριο του τόπου μας. Όσο κι αν κάποιοι «ξεβολεύονται», η Αιγιάλεια θα μπει στη Νέα Εποχή και στο «Αύριο» που επί 4 χρόνια δεν μπόρεσε να ‘ρθει, εξαιτίας της αναποτελεσματικής πολιτικής, της αδράνειας και των λανθασμένων επιλογών από την απελθούσα Δημοτική Αρχή του κου Καλογερόπουλου.
Οι Αιγιαλείς ΔΕΝ παγιδεύονται, ΔΕΝ οπισθοδρομούν. Η απόφαση να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Μπροστά, δεν ανακόπτεται από κανένα σχέδιο παραμονής στην «καρέκλα». Ο τόπος μας έχει ανάγκη από Ανθρώπους με Όραμα που να Μπορούν να δώσουν Διέξοδο Ανάπτυξης για ΟΛΟΥΣ»΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr