background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: Βλέποντας την ήττα του, ο κ. Καλογερόπουλος έγινε “γυρολόγος” προς άγρα ψήφων

Σε συνέχεια πρόσφατης δήλωσης του κ. Χρήστου Γούτου με αφορμή την στάση του κ. Καλογερόπουλου ο οποίος αίφνης «μεταμφιέστηκε σε «υπερκομματικό υποψήφιο», παρόλο που ο λαϊκισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβονται, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» επανέρχεται με αφορμή την χθεσινή παρουσία – έκπληξη του κ. Καλογερόπουλου, στην περιοδεία του κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, στην Αιγιάλεια.

Ο κ. Γούτος σχολίασε:

«Είναι φανερό ότι ο κ. Καλογερόπουλος έγινε ξαφνικά τόσο “υπερκομματικός”, που κατάντησε “γυρολόγος” προ άγρα ψήφων! Αλλάζει τους “ιδεολογικούς μανδύες” του με εκπληκτική άνεση και ταχύτητα, συνειδητοποιώντας την επερχόμενη ήττα του στις εκλογές.

Επιδεικνύει την δήθεν ακομμάτιστη στάση του με την ελπίδα να “αλιεύσει” ψήφους για να καλύψει το κενό. Φυσικά, δεν πείθει κανέναν. Γιατί αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει, είναι ότι η επερχόμενη ήττα του είναι αποτέλεσμα της ανεπάρκειας και αναποτελεσματικότητάς του, ως Δήμαρχος.

Στις 8 Οκτωβρίου, οι πολίτες της Αιγιάλειας θα επιλέξουν την μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας.

Η Αιγιάλεια θα πάει Μπροστά, με Σχέδιο, με Τόλμη, με ανθρώπους ικανούς και αποφασισμένους. Με ανθρώπους που πρεσβεύουν Αρχές και Αξίες, που δεσμεύονται για έναν Δήμο με Αξιοπρέπεια, για έναν Δήμο φιλικό στους πολίτες, για έναν Δήμο με Ήθος, Διαφάνεια και Έργο

Η Αιγιάλεια δεν γυρνάει στο “χθες”».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr