background img
banner
banner

Αποχώρησαν Τάσος Βλάχος και Άρης Γκούτης από τον Αστέρα Τέμενης

ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Αστέρας Τέμενης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους Τάσο Βλάχο και Άρη Γκούτη καθώς, τελικά, οι φοιτητικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις αντίστοιχα των δύο παικτών δεν θα τους επιτρέψουν να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στις αυξημένες φέτος υποχρεώσεις της ομάδας.

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους αθλητές Τάσο Βλάχο και Άρη Γκουτη. Δύο πραγματικά εξαιρετικοί αθλητές που συνέβαλαν τα μέγιστα στις συνεχόμενες ανΌδους της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, αλλά πάνω απ’ όλα εξαιρετικά παιδιά με σημαντική συμβολή στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας. Τάσο και Άρη, σας είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα πρόσφερατε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή και την μπασκετική πορεία σας! Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!” τονίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Ο Τάσος Βλάχος βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα του που θα είναι ο Α.Ο. Δύμης, ο οποίος συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και τον καλωσόρισε με την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή του Τάσου Βλάχου. Ο Τάσος έχει αγωνιστεί στον Αίολο Αγυιάς και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τέμενης, όπου ήταν και από τους πρωταγωνιστές της ομάδας βοηθώντας την να ανέβει στη Γ Εθνική.

Ο 23χρονος αθλητής ήταν από τους βασικούς στόχους του κόουτς Μαντά στη μεταγραφική περίοδο, γιατί μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Ενώ μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις των γκαρντ με την ίδια ευκολία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Αστέρα Τέμενης για την βοήθειά της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Καλώς ορίζουμε το Τάσο στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr