background img
banner
banner

Από ήττα εκτός έδρας προέρχονται οι αντίπαλοι Μύκονος – Παναιγιάλειος

ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Την περασμένη Κυριακή Παναιγιάλειος και ΑΟ Μυκόνου αγωνίστηκαν εκτός έδρας, γνωρίζοντας και οι δυο την ήττα με το ίδιο σκορ (0-1). Ο Παναιγιάλειος από την Ερμιονίδα και ο ΑΟ Μυκόνου από την Μαρκό.

Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα όταν σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει ένα συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα και περισσότερο για την ΑΟ Μυκόνου που είναι γηπεδούχος.
Πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2, μαζί με την Ρόδο, τον Πανιώνιο και τον Αιολικό που κατάφερε αυτός να ανέλθει στην Β΄ Εθνική.

Με τον Βαγγέλη Βλάχο προπονητή η Μύκονος

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πλέον έμπειρος προπονητής ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος άλλαξε στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Μυκόνου τον Σάκη Τσιώλη, με σκοπό να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε η ομάδα του πέρυσι. Η ήττα από την Μαρκό στην πρεμιέρα δεν άρεσε καθόλου σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση και ο βασικός στόχος τώρα στο νησί είναι η νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο την ερχόμενη Κυριακή.

Προσθαφαίρεση στο έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου

Το δυστύχημα για τον Παναιγιάλειο είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Παύλου Λιάτου που θα τον κρατήσει περίπου δυο μήνες μακριά από την επίσημη ενεργό δράση.
Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Τάκης Παπαδόπουλος, όπως ο Σανδραβέλης που απουσίαζε στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και ο Βιλανάκης που θα έχει άδεια από αύριο μέχρι την Κυριακή.
Εξακολουθεί να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Κώστας Αρβανίτης.

Επιστροφή στη δράση μετά το ρεπό

Στο γήπεδο της Αβύθου θα επιστρέψουν πάλι από σήμερα οι μελανόλευκοι, ύστερα από το ρεπό της Τρίτης. Ο προπονητής Νίκος Μανούρας πιστεύει σε αυτή την ομάδα και θα δουλέψει τις επόμενες μέρες σκληρά για να προσθέσει ετοιμότητα και ομοιογένεια στους ποδοσφαιριστές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr