background img
banner
banner

Βροχή τα γκολ στην πρεμιέρα με 4 χατ τρικ στον 2ο όμιλο

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Τα περισσότερα γκολ τα είχε ο α΄ όμιλος της Α΄ κατηγορίας, ο β΄ όμως είχε τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι (τα 7 του Αρη Π.) και τέσσερα χατ τρικ που ήταν: Από τον περυσινό πρώτο σκόρερ του Αρη Πατρών Γιάννη Σπανό, από τον Σουγλέρη του Πάτραι, από τον Μακρή του Εθνικού Π. και από τον Αποσκίτη του Πήγασου.

Από τα σωματεία που εκπροσωπούν την περιοχή μας τη νίκη σημείωσε μόνο η Αιγείρα / Ακράτα, ενώ ηττήθηκαν Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων.

Από τους νεοφώτιστους βαθμούς πήρε μόνο ο Αχαϊκός, αφού κατάφερε να επιβληθεί με 3-2 σε βάρος της Νίκης Προαστείου.

Δεν σημειώθηκε ισοπαλία στην πρεμιέρα ενώ στα λιγότερα γκολ έμεινε το τοπικό ντέρμπι της Αιγιάλειας Αιγείρα / Ακράτα – Θύελλα Αιγίου 1-0.

Έπεσαν «σύννεφο» οι εξάρες στον 1ο όμιλο

Τα απωθημένα τους από την αγωνιστική απραξία του καλοκαιριού έβγαλαν οι δυνατές ομάδες του πρώτου ομίλου, αφού σε τρεις περιπτώσεις είχαμε το σκορ να ανεβαίνει στο 6-0.
Αυτό συνέβη στα παιχνίδια Θύελλα Π. – Δόξα Παραλίας, Ατρόμητος – Αστέρας Τσουκαλεΐκων και Διαγόρας – Ατρόμητος Λάππα. Οι νικητές πιστοποίησαν από τώρα την δυναμική που διαθέτουν, απειλώντας να πλασσαριστούν στις πρώτες τρεις θέσεις. Κοντά τους μπορεί να βρεθεί και ο Πανμοβριακός Ριόλου (4-0 την Αναγέννηση Πατρών).

Ρεκόρ τερμάτων …σκίστηκαν τα δίχτυα στην πρεμιέρα 53 γκολ σε 12 αγώνες

Τα περισσότερα γκολ στο παιχνίδι Αρης Π. – Αετός Ρίου 7-0, σε προσωπικό επίπεδο όμως ο Βαγγέλης Γκάτσης έκανε πάρτυ στο παιχνίδι του Ατρόμητου Π. με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων, σημειώνοντας 5 γκολ. Εδειξε τα …δόντια του από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έβαλε πλώρη παρά τα χρονάκια του να διεκδικήσει για μια ακόμα σεζόν το «χρυσό» παπούτσι.
Από τον πρώτο όμιλο χατ τρικ είχε ο Τζουραμάνης του Διαγόρα.

Ικανοποίηση στη διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας για την επιτυχία της πρεμιέρας

Γνωρίζοντας από πέρυσι τις δυσκολίες που κρύβει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, το ΔΣ της Αιγείρας / Ακράτας χάρηκε το τρίποντο της πρεμιέρας στο τοπικό ντέρμπι με την Θύελλα Αιγίου.
Περιμένοντας να ενισχυθεί η ομάδα με τους Παναγιώτη Νικολόπουλο, Στέλιο Καρβούνη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, η συλλογή βαθμών στα πρώτα παιχνίδια μετρούν “χρυσοί”.
Μπορεί να πάρει κάτι θετικό και από τον νεοφώτιστο Αετό Ρίου στη 2η αγωνιστική η Αιγείρα / Ακράτα, αφου για την 3η τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στα Προσφυγικά με τον Αρη Πατρών.

Στη φωτο οι Π. Καρούζος, Κ. Αλέφαντος και Ν. Αλέφαντος χάρηκαν τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Θύελλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr