background img
banner
banner

Πρωτιά για τη Βηθλεέμ Σαπίου και στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας

Η Βηθλεέμ Σαπίου του Αθηνόδωρου Αιγίου ήταν πρώτη σε έναν ακόμη ημιμαραθώνιο τη φετινή χρονιά. Αυτή τη φορά στον 1ο ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας με επίδοση 1:32.39 στην κατηγορία γυναικών, ενώ 2ος και 5ος στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες τους ήταν ο Γιάννης Βασιλείου και ο Δημήτρης Παπαπέτρου. 5ος στα 5 χλμ της ίδιας διοργάνωσης τερμάτισε ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος. Στη διοργάνωση πήραν μέρος αρκετοί δρομείς τόσο από την περιοχή όσο και εκτός αυτής και όλα έδειξαν ότι θα υπάρξει και μέλλον.

Το νήμα στον ημιμαραθώνιο έκοψε ο Ούγγρος Zsolt Vidor που τερμάτισε σε 1:23:27, ενώ σχεδόν πέντε λεπτά πιο πίσω τερμάτισε ο Γιάννης Χονδρογιάννης με 1:28:05. Την 3η θέση κατέκτησε ο Ευστάθιος Δημητρακόπουλος με 1:29:21.

Στις γυναίκες, πίσω από την πρώτη Βηθλεέμ Σαπίου, (η οποία ήταν 8η στη γενική κατάταξη), ακολούθησε στη δεύτερη η Μαρία Στέλλα Ξενάκη με 1:39:03 και στην τρίτη η Σταυρούλα Μπάκα με 1:39:54.

Πραγματοποιήθηκε επίσης αγώνας 5 χιλιομέτρων, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Κωνσταντάρας με χρόνο 16:48, ακολούθησε ο Ιωάννης Ανεστόπουλος με 18:04 και τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος με 18:53. Έκτη στη γενική τερμάτισε η νικήτρια του αγώνα, Χριστίνα Χριστοπούλου με χρόνο 20:55, δεύτερη ήταν η Κωνσταντίνα Τσουκαλά με 23:36 και τρίτη η Μαριάννα Παπαδοπούλου με 265:07.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και τον διοργάνωσαν ο δήμος ‘Ηλιδας, σε συνεργασία με την ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το σύλλογο RUN AMALIADA, και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας.

Τασσόπουλος και Βλάχος στον ημιμαραθώνιο Άμφισσας

Δύο ακόμη δρομείς του Αθηνόδωρου έτρεξαν τον ημιμαραθώνιο “Ηνίοχος” της Άμφισσας.
Ο Δημήτρης Τασσόπουλος ήταν 8ος με χρόνο 1:24.52 και στη 12η θέση τερμάτισε ο Χρήστος Βλάχος σε 1:28.03. Στις 08.15 δόθηκε η εκκίνηση στην Άμφισσα (πλατεία Ησαΐα) και μετά από μια μικρή διαδρομή μέσα στην πόλη, ακολούθησε η διαδρομή προς Ιτέα.
Αφού οι αθλητές διέσχισαν την παραλία της ιστορικής και γραφικής πόλης της Κίρρας κατέληξαν στο κεντρικότερο σημείο της Ιτέας, στο μώλο,όπου όπου έγιναν και οι απονομές! Το Σάββατο μετά τη λήξη των αγώνων 5km και 10km ακολούθησε πάρτι στην Πλατεία Ησαΐα για τους αθλητές, και η βραδιά έκλεισε με συναυλία με τους Νίκο Παπουτσή και Όλγα Βενετσιάνου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr