background img
banner
banner

Συμπληρώνει ένα μήνα προετοιμασίας με καθημερινές προπονήσεις ο Αστέρας Τέμενης

ΣΤΗΝ “ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο Αστέρας Τέμενης συμπληρώνει αυτή την εβδομάδα ένα μήνα προπονήσεων με τον προπονητή Άρη Ξενούλη να έχει καθημερινά 12 παίκτες στη διάθεσή του μετά την πρόσφατη αποχώρηση των Άρη Γκούτη και Τάσου Βλάχου. Με αφετηρία το κλειστό των Καμαρών και άπαντες παρόντες η ομάδα της Αιγιάλειας ξεκίνησε τη Δευτέρα (28/8) την προετοιμασία του εν όψει της «παρθενικής» συμμετοχής του στις Εθνικές Κατηγορίες με σκληρή δουλειά και στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στη μεγάλη πρόκληση της National League 2. Το “παρών” δίνουν οι Γιώργος Ράπτης, Άγγελος Δούβος, Άρης Βαγενάς, Διαμαντής Σταθακόπουλος, Δημήτρης Καρακάσης, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Γρηγόρης Τσινούκας, Ανδρέας Βουρνάς, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, Νεκτάριος Καραγγελής, Παναγιώτης Γκάτζιος και Σπύρος Χρυσανθόπουλος ενώ σε αναμονή βρίσκεται το θέμα με την απόκτηση Σέρβου περιφερειακού.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Τέμενης θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τέσσερις ομάδες της ΕΣΚΑ-Η, την Αχαγιά ΄82, την Παναχαϊκή, την Ένωση Γλαύκου/Έσπερου και τον Προμηθέα 2014 και ακόμη τους: Ιωάννiνα BC, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Δόξα Πύρρου Άρτας, ΚΑΕ Παραμυθιάς, Ιόνιο Κέρκυρα, ΓΣ Γαργαλιάνων, Αργοναύτη Ν. Κίου. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τη γειτονική Παναχαϊκή σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα τοπικά ντέρμπι με ομάδες της ΕΣΚΑ-Η που θα δώσει ο Αστέρας στον πρώτο γύρο. Θα ακολουθήσουν, Αστέρας Τέμενης – Αχαγιά 82 (5η αγωνιστική), Προμηθέας 2014 – Αστέρας Τέμενης (6η αγωνιστική) και Αστέρας Τέμενης – Ένωση Γλαύκου/Έσπερου (11η αγωνιστική).

Δυνατή “πρόβα” το Σαββατοκύριακο

Η πιο δυνατή «πρόβα» εν όψει πρωταθλήματος για την ομάδα του Άρη Ξενούλη θα δοθεί το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου (Σαββατοκύριακο) στο τουρνουά που έκλεισε και θα διοργανώσει ο Αστέρας στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Θα λάβουν ακόμη μέρος δυο ομάδες Γ’ Εθνικής, που η Τέμενη θα βρει αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα (Γλαύκος/Έσπερος και Προμηθέας 2014) καθώς και ο ισχυρός Αίολος Αγυιάς που αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Φιλική νίκη για Γλαύκο /Έσπερο με 69-65 επί της Αχαγιάς ’82 εντός έδρας

Σε δυνατό φιλικό στην Κρύα Ιτεών η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας επικράτησε της Αχαγιάς 82 με 69 – 65. Και οι δύο ομάδες όπως είναι γνωστό θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον Αστέρα Τέμενης στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 35-39 (ημιχ.), 52-49, 69-65.

ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ ΠΑΤΡΑΣ (Γκοργκόλης): Τζερμπατζίδης, Στάθης, Καραλής, Κουνάδης, Θωμόπουλος, Ροκανάς, Πανόπουλος, Μαράντης, Αργυρόπουλος, Μπόγρης Λ., Μπαρδάκας, Μπόγρης Γ. , Σερέτης.
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Ελευθεριάδης): Αλαβέρας, Κουκουζέλης, Χονδρόπουλος, Djokic, Τόκας, Ιατρόπουλος, Ιωάννου, Κανελλάκης, Σκορδάς, Λυμπέρης, Καμάτσος, Οικονομόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr