background img
banner
banner

Σχέδιο καλά επεξεργασμένο, υλοποιήσιμο, με αναπτυξιακή προοπτική…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ»

«Χάρτη» με τους… δρόμους που θα οδηγήσουν την Αιγιάλεια στον προορισμό της, αποτελεί το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Κώστα Σπηλιόπουλου. Το πρόγραμμα αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στους υποψηφίους του συνδυασμού σε εκδήλωση στο «Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο», οι οποίοι με τη σειρά τους καλούνται να το μεταλαμπαδεύσουν στους πολίτες, ούτως ώστε να αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή τους στην κρίσιμη εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου.

Άλλωστε, το περιεχόμενο του προγράμματος, το οποίο θα διανεμηθεί έντυπο προκειμένου να φτάσει στα χέρια όποιου πολίτη το επιθυμεί, δεν θυμίζει στο παραμικρό ένα κοινότυπο πρόγραμμα δημοτικού συνδυασμού με γενικότητες και ουτοπικούς στόχους. Αποτελεί ένα πολύ καλά επεξεργασμένο, υλοποιήσιμο σχέδιο που συντάχθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις πολλών ανθρώπων που τους συνδέει το ίδιο όραμα: Να κάνουν την Αιγιάλεια δυνατή, καθιστώντας τη… προορισμό σε όλους τους τομείς. Από την καθημερινότητα των δημοτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, μέχρι την ελκυστικότητα για τους επισκέπτες, το πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις και την ανάπτυξη με την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτού του ευλογημένου τόπου.

Το πρόγραμμα της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός», με βάση τις στρατηγικές που θέτει, είναι βέβαιο ότι μπορεί να βγάλει την περιοχή από τη στασιμότητα και εγγυάται τη μετάβαση στο περιβάλλον που αξίζει στον πολίτη να ζει. Είναι δε ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός ότι για κάθε στόχο και για κάθε έργο, αναφέρει και την πηγή χρηματοδότησης, γεγονός που καθιστά το περιεχόμενό του υλοποιήσιμο και άμεσα αποτελεσματικό.

Κ. Σπηλιόπουλος: “«Όπλο μας» για να επιτευχθεί η αναγέννηση της περιοχής”

Μιλώντας στo Protionline.gr για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Κώστας Σπηλιόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Το πρόγραμμα της παράταξής μας θα αποτελεί πλέον το ισχυρό «όπλο» μας διότι δεν περιλαμβάνει γενικόλογα όπως ακούμε τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως, εμπεριέχει στόχους και προϋποθέσεις που είναι συγκεκριμένα, μετρημένα. Μιλάει για το μέλλον, για το πώς θα γίνει η Αιγιάλεια προορισμός και το πώς θα επιτευχθεί η αναγέννηση της περιοχής΄΄.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, είπε: ΄΄Είναι καινοτόμο, ολοκληρωμένο και λειτουργικό, βασίζεται στις νέες τεχνολογίες και στην πράσινη ανάπτυξη, δημιουργεί την ταυτότητα για όλη την Αιγιάλεια, κάτι που θεωρούμε πως είναι απαραίτητο.
Επιπλέον, περιγράφει τα εργαλεία της χρηματοδότησης κι αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Και ασφαλώς περιλαμβάνει και τις παρεμβάσεις στα μεγάλα έργα που στοχεύουμε να γίνουν στην περιοχή μας, με απώτερο σκοπό την οικονομική ευημερία και την προκοπή΄΄.

Έχει άλλωστε εκφραστεί η άποψη, τόσο από τον κ. Σπηλιόπουλο όσο και από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αιγιάλεια Προορισμός», ότι ο τρόπος για να επιτευχθεί η οικονομική ευημερία είναι ένας: Να γίνει η Αιγιάλεια προορισμός και άρα να δώσει τη δυνατότητα δημιουργίας σε όλους, επενδύοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που – ευτυχώς- είναι πολλά!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr