background img
banner
banner

8.401 ευρώ στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. από το 5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσικλέτας

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Ένα αρκετά σημαντικό ποσό της τάξης των 8.401 ευρώ συγκεντρώθηκε από τα έσοδα της εκδήλωσης “5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσικλέτας” το οποίο θα παραδοθεί στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου). Το γνωστοποίησαν οι διοργανωτές με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι στο 5ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, συγκεντρώθηκε το ποσό των 8.401 ευρώ για το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, παρά τις αντιξοότητες και να ευχηθούμε του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει στις αρχές του Οκτωβρίου και η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών για αυτή την προσφορά θα είναι υπεραρκετή ανταμοιβή για όλους μας”.

Για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν και τα έσοδα (1.000 ευρώ) από φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που έγινε στο γήπεδο Πλαστήρα όπου η ΠΑΛΕΜΟΤ πραγματοποίησε μία εκδήλωση λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες μοτοσυκλετιστικές της εκδηλώσεις. Στα πλαίσια του αθλητικού χαρακτήρα της Λέσχης, διοργάνωσε ποδοσφαιρικό αγώνα όπου η μία ομάδα αποτελείτο από μοτοσικλετιστές, μέλη και φίλοι της ΠΑΛΕΜΟΤ η οποία αντιμετώπισε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Αιγίου. Ο σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα ήταν φιλανθρωπικός καθώς όλα τα έσοδα από την προπώληση και πώληση των εισιτηρίων του αγώνα διατέθηκαν στο ΕΚΑΜΕ.

“Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και φορείς που αγαπούν και στηρίζουν τα άτομα με αναπηρίες με ιδιαίτερες πρωτοβουλίες που προσελκύουν κόσμο για καλό σκοπό”, αναφέρει – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωσή της η ΕΚΑΜΕ Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr