background img
banner
banner

Μόλις με τρεις παρατάξεις το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.» ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

Η αποδυνάμωση των τριών μικρότερων παρατάξεων έφερε αισθητή μείωση της εκπροσώπησης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς μένουν εκτός, ενώ εκλέγονται μόνο τρεις. Ούτε και ο επικεφαλής της παράταξης Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγάλειας Γιώργος Κουβαράς είναι εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ο συνδυασμός έλαβε 3,6% και δεν κατάφερε να φτάσει το 5% που απαιτείται.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι πιο «φτωχό» από άποψη διαφορετικών φωνών κάτι που δεν συνέβαινε ως σήμερα, από τη σύσταση του δήμου Αιγιαλείας ως σήμερα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του 2010 είχαν εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έξι παρατάξεις, με τις εκλογές του 2014 είχαν εκλεγεί πέντε και με τις εκλογές του 2019, στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπούνται έξι.

Γ. Κουβαράς: ΄΄Δεν στηρίζουμε κανέναν, δεν θα χρεωθούμε εμείς το κόστος της μελλοντικής αποτυχίας τους΄΄

To βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου επρόκειτο να συνεδριάσει η δημοτική ομάδα της Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. προκειμένου να εκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να προβεί σε ανάλογη ανακοίνωση.
Ως προς το εάν θα δοθεί στήριξη σε κάποιον από τους δύο υποψήφιους δημάρχους εν όψει Κυριακής, ο κ. Κουβαράς ανέφερε στο Protionline.gr: ΄΄Η λογική μας είναι ότι ο κόσμος που μας ψήφισε έχει τη δική του προσωπικότητα και γι’ αυτό μας ψήφισε και μας εμπιστεύτηκε, όμως δεν τον επηρεάζουμε πλήρως εμείς, αφού έχει κρίση και άποψη για τα πράγματα. Προτρέπουμε τους ψηφοφόρους της παράταξής μας να κινηθούν με το προσωπικό τους κριτήριο. Εμείς σαν παράταξη δεν στηρίζουμε καμία από τις δύο υποψήφιες παρατάξεις, τις οποίες θεωρούμε συνυπεύθυνες για την κατάσταση που έχει φτάσει ως τώρα η Αιγιάλεια ούτε πιστεύουμε πως μπορούν να προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο τόπος και η κοινωνία. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να πάρουμε το κόστος της μελλοντικής αποτυχίας τους΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr