background img
banner
banner

Παράδοση υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με την CO2gether

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού, όπως προστατευτικές μάσκες, γάζες, επιθέματα κ.λπ. προέβη το τμήμα Πρόνοιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας σε συνεργασία με την CO2gether, με σκοπό την κάλυψη αναγκών του γηροκομείου «Άγιος Χαράλαμπος» αλλά και του παραρτήματος αποκατάστασης και αποθεραπείας Κλεομένους Οικονόμου, ιατρού, στο Αίγιο.

Την παράδοση πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη η οποία τόνισε ότι ο Δήμος Αιγιαλείας βρίσκεται πάντα κοντά στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. «Ο Δήμος Αιγιάλειας και το Τμήμα Πρόνοιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής είναι πάντα δίπλα στον πολίτη.

Με τη βοήθεια της CO2gether μπορούμε να είμαστε δίπλα σε άτομα που το έχουν ανάγκη, είτε μεμονωμένα στα σπίτια τους είτε σε δομές. Η CO2gether είναι πάντα σε επικοινωνία τόσο μαζί μας όσο και με εκείνους που μας χρειάζονται και μαζί θα καταφέρουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr