background img
banner
banner

Σάλος με τον ορισμό του διαιτητή Γραββάνη σε παιχνίδι Αχαΐας

Ο διαγραμμένος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών του νομού μας από το 2012 διαιτητής Θανάσης Γραββάνης, ορίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου Θύελλα Αιγίου – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου στο γήπεδο Πλαστήρα.

Το γεγονός φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε και τα παράπονα έπεσαν βροχή στον Σύνδεσμο Αχαΐας.

Ο πρόεδρος ΣΔΠ Αχαΐας Αγγελος Αποστολόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑ, η οποία από την πλευρά της επικαλέστηκε έλλειψη διαιτητών και την έγγραφη άδεια από τον ΣΔΠ Θεσσαλίας στην οποία ανήκει ο Θανάσης Γραββάνης.

Η δικαιολογία αυτή δεν κάλυψε τον πρόεδρο Αγγελο Αποστολόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι θα μπορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι να είχε αναβληθεί, παρά να το διευθύνει ένας διαιτητής που διαμένει στη Σκιάθο και όχι στην Πάτρα, όπως αναφέρεται και στον κανονισμό.

Πέρα από τον παράνομο ορισμό του Γραββάνη στην περιοχή μας, όπως υποστηρίζεται από τον ΣΔΠ Αχαΐας, υπάρχει και η ηθική πλευρά, αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής με ανάρτησή του στο facebook το 2017 εξύβριζε όλους τους διαιτητές και μάλιστα είχε διαγραφεί από τον ΣΔΠ Αχαΐας.

Ο Αποστολόπουλος έχει κινηθεί για να υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία του Συνδέσμου, όπως ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr