background img
banner
banner

Θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες και στην Ελευσίνα ο Παναιγιάλειος

ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΛΙΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στον Παναιγιάλειο οι συνεχόμενες επιτυχίες έχουν δημιουργήσει ένα …μεθυστικό κλίμα σε οπαδούς, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Αυτά που στερήθηκαν στους δυο πρώτους αγώνες με τις ισάριθμες ήττες, τα κερδίζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι με καθαρό στόχο να απαλύνουν τις αρχικές πίκρες, να καλύψουν διαφορές από την κορυφή, να αφήσουν πίσω τους και μακριά την ζώνη κινδύνου.

Τρείς νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία 4άδα αγώνων

Τα τελευταία συνεχόμενα τέσσερα παιχνίδια, έχουν αποφέρει στον Παναιγιάλειο τους 10 βαθμούς που έχει συνολικά συγκεντρώσει. Τρεις νίκες στην Αβυθο που τείνει να γίνει απόρθητο κάστρο και μια ισοπαλία απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρόδο, μέσα στο ίδιο της το «σπίτι».

Γιατί όχι και στην Ελευσίνα;

Μετά από αυτά η λογική σε καλεί να αναρωτηθείς «γιατί όχι και μέσα στην Ελευσίνα;» Όταν μάλιστα η ομάδα αποκτά συνοχή, ομοιογένεια και χημεία, οι παίκτες βρίσκονται πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο μετά τις προπονήσεις και την καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας.
Οι μεταγραφές που έχουν γίνει αρέσουν στο φίλαθλο κοινό, αφού συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στα επιτυχημένα αποτελέσματα.
Η άμυνα αναμένεται να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο με την τελευταία μεταγραφική προσθήκη του 30χρονου κεντρικού αμυντικού Κώστα Κυριακίδη, που περιμένει πως και πώς να τρέξει και να προσφέρει στα επίσημα παιχνίδια.

Πρώτη προπόνηση της εβδομάδας την Τρίτη που κύλησε χωρίς απρόπτα, με προθυμία για μια ακόμα φορά των ποδοσφαιριστών και το σημαντικότερο, χωρίς να έχει αφήσει τραυματισμούς το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Νίκος Μανούρας έχει πλέον αποδεχτεί τις μακροχρόνιες απουσίες των Λιάτου και Χάμου και συνεχίζει τις επιλογές του με το διαθέσιμο έμψυχο υλικό. Μάλιστα έχει προστεθεί στη διάθεσή του ο Κώστας Αρβανίτης, ενώ επιστρέφει στην ομαδική προπόνηση και ο Τίμος Πατρώνης.

Μετά την Ρόδο στις καλύτερες επιθέσεις ο Παναιγιάλειος

Η πρωτοπόρος Ρόδος πρωτοπορεί και στην επίθεση έχοντας πετύχει 16 γκολ. Με 11 γκολ ενεργητικό ακολουθεί ο Παναιγιάλειος μαζί με την ΑΕ Μυκόνου.
Στην 3η θέση επιθετικής παραγωγής και με διψήφιο αριθμό στα γκολ, είναι ο ΑΟ Πυλίου με 10 επιτυχίες.

Τα υπέρ και τα κατά σε επίπεδο έδρας

Ύστερα από έξι αγωνιστικές τα περισσότερα σωματεία έχουν μοιρασμένα τα παιχνίδια. Τρία εντός και τρία εκτός έδρας.
Στις εξαιρέσεις αυτού του κανόνα ανήκουν τρεις ομάδες που έχουν το μειονέκτημα των 4 αγώνων εκτός έδρας και είναι: Κόρινθος, Θύελλα Ραφήνας και Εράνη Φιλιατρών.
Αντίθετα με το πλεονέκτημα έδρας υπάγονται δυο ομάδες που έχουν παίξει τα 4 από τα 6 παιχνίδια στο γήπεδό τους και είναι: Ελλάς Σύρου και Μαρκό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr