background img
banner
banner

Το «υλικό» Καλογερόπουλου παλιό και νέο για τη διοίκηση του δήμου

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Με την εμπειρία της διοίκησης θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή Καλογερόπουλου στη νέα θητεία της που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου. Και δεν είναι μόνο ο ίδιος ο δήμαρχος που διαθέτει αρκετή… προϋπηρεσία στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι οκτώ απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του επανεκλέγονται όπως επίσης και η Μαρία Ιατροπούλου που είχε εκλεγεί με άλλο συνδυασμό.

Δεν εκλέγονται ωστόσο οι δύο απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν μπει στο Συμβούλιο με την «Αιγιάλεια Τώρα» και σε αυτές τις εκλογές κατήλθαν με άλλη παράταξη.

Από τους απερχόμενους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δημάρχου, μεταξύ των οποίων αντιδήμαρχοι και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, επανεκλέγονται οι εξής: Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη, Μαρία Γιδά, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, Μαρία Σταυροπούλου, Βασίλης Χριστόπουλος, Γιώργος Ντίνος και Παναγιώτης Ανδριόπουλος. Επίσης, η κ. Ιατροπούλου που είχε εκλεγεί με την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. κατήλθε με την «Αιγιάλεια Τώρα» και εκλέγεται.

Δεν εκλέγονται οι Μαρία Τσουκαλά και Δημήτρης Καλαμίδας που άλλαξαν παράταξη και ήταν υποψήφιοι με την «Αιγιάλεια Προορισμός». Ακόμη, ο δήμαρχος θα κληθεί να επιλέξει άτομα για τις θέσεις διοίκησης, μεταξύ των παραπάνω «παλιών» του συμβουλίου αλλά και αυτών που εκλέγονται τώρα, δηλαδή των Γιώργου Αγγελόπουλου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Δημήτρη Ελευθεριώτη, Δημήτρη Φιλιππάτου, Χρήστου Τσερεντζούλια, Ανδρέα Οικονόμου, Μαρίας Αγγελοπούλου και Κώστα Βούλγαρη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr