background img
banner
banner

Ο Απόλλων Αιγίου την πρόκριση κυπέλλου 4-1 τον Αστέρα Τέμενης

Ο Απόλλων μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, διατήρησε την «ταρίφα» των τεσσάρων γκολ και στο κύπελλο. Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ουσιαστικότερος από τον Αστέρα Τέμενης είχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ξεπερνώντας γρήγορα την προσωρινή ισοφάριση 1-1 από τον Αστέρα.

Οι δυο προπονητές (Νικολέττα Ράπτη και Αντώνης Μπάλας) έκαναν όλες τις αλλαγές τους ξεκουράζοντας παίκτες για την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων μπροστά 2-1 στο ημίχρονο

Δεν είχαν δημιουργηθεί μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες μέχρι το γκολ των γηπεδούχων. Στο 29΄ ο Μητσόπουλος μετά το κόρνερ του Γ. Μαρή, πήδηξε ψηλότερα στην περιοχή του Αστέρα και άνοιξε το σκορ 1-0 (φωτο).

Ο Αστέρας έδειξε άμεση αντίδραση, είχε καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο και ισοφάρισε με ωραία και οργανωμένη επιθετική προσπάθεια 1-1 στο 34΄ με τον Μαυρούλια από την πάσα του Π. Κουτρουμπίνα.

Δεν χάρηκε για πολύ την ισοφάριση ο Αστέρας, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χάρης Μαρής κέρδισε πέναλτι από τον Θεοδωρόπουλο και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 ο Γιώργος Μαρής.

Χάρης Μαρής και Μετζάι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1

Η διαφορά του ενός γκολ κρατούσε σε επιφυλακή και «κουμπωμένες» τις δυο ομάδες. Αυτή η συμπεριφορά άλλαξε μετά το 73΄ όταν με ωραία κεφαλιά ο Χάρης Μαρής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Νωρίτερα στο 61΄ το διαγώνιο σουτ του Γ. Μαρή είχε φύγει άουτ.

Ακολούθησαν δυο καλές ευκαιρίες του Αστέρα με τους Μαυρούλια και Ντοντάι που απέκρουσε ο Βουλιέρης και μετά ήταν ο Απόλλων που απείλησε με Παλαιολογόπουλο και Θεοδωρακόπουλο.
Ο Μετζάι στο 85΄ με σουτ στην κίνησε εκτός περιοχής, σημείωσε το ωραιότερο γκολ για το τελικό 4-1.

Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Μητσόπουλοος (83΄ Δημόπουλος), Κατσαρός, Χίλα, Μιχαλόπουλος (46΄ Μετζάι), Χούτος (66΄ Θεοδωρακόπουλος), Μητρόπουλος (76΄ Χριστόπουλος), Χ. Μαρής, Γ. Μαρής, Παπασούλης (46΄ Παλαιολογόπουλος).

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Ορσι, Θεοδωρόπουλος, Παγιός, Τρακαδάς (63΄ Γιαννόπουλος), Σ. Κουτρουμπίνας (46΄ Γκιόκα), Μαυρούλιας, Ντοντάι (89΄ Ντομπρίζι), Ζαφειρόπουλος (46΄ Νικολακόπουλος), Π. Κουτρουμπίνας (46΄ Μανίκας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr