background img
banner
banner

Γνώρισε την ήττα 3-1 από την Μαρκό στη Βουλιαγμένη ο Παναιγιάλειος

Δεν θύμισε τις τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις του ο Παναιγιάλειος στο παιχνίδι με την Μαρκό στο γήπεδο Βουλιαγμένης. Η αμυντική του λειτουργία δεν ήταν καλή δέχτηκε δυο γρήγορα και εύκολα γκολ, αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι με το εύστοχο πέναλτι του Μακρή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Η Μαρκό 2-0 στο 7΄  και 18′

Χωρίς να το καταλάβουν στον Παναιγιάλειο είχαν δεχτεί δυο γκολ από τους Παυλίδη και Καλλέργη, στα πρώτα 18 λεπτά της συνάντησης, απόρροια της κακής αμυντικής λειτουργίας.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Παναιγιάλειος σε χέρι στην περιοχή της Μαρκό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου και κεφαλιά πάσα του Φωκαΐδη, αναπτέρωσε τις ελπίδες του Αιγιώτικου Συλλόγου να ξεφύγει από τον εφιάλτη των δυο σε βάρος του τερμάτων.

Ο Μακρής ευστόχησε μειώνοντας 1-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους, σημαίνοντας την επιστροφή στο παιχνίδι.

Με γκολ από τα αποδυτήρια η Μαρκό 3-1

Ο Σάμιος με γκολ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, ψαλίδισε και πάλι τις ελπίδες των μελανόλευκων, που επέστρεψαν στα ίδια, αναζητώντας και πάλι τρόπους να γυρίσουν στο παιχνίδι με προοπτικές.

Ο  διαιτητής Τουλούμης χαρίστηκε στον Βουτσελά

Ο Λουκάς στο 58΄ κινήθηκε προς την περιοχή του τερματοφύλακα Βουτσελά, ο οποίος τον ανέτρεψε εκτός περιοχής. Ορισμός κόκκινης κάρτας και αποβολής, όμως ο Ευβοιώτης διαιτητής Τουλούμης ήθελε να δείξει επιείκεια στον τερματοφύηλακα της Μαρκό και περιορίστηκε στην κίτρινη κάρτα.

Ο χρόνος κυλούσε σε βάρος του Παναιγιάλειου, που δεν κατάφερε να μειώσει και πάλι στο γκολ, για να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο Βουλιαγμένης σταμάτησε ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών για την Αιγιώτικη ομάδα, που κοιτάζει πλέον μπροστά και το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί για τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.

Μαρκό: Βουτσελάς, Καλλέργης, Αλεξίου, Λαμπρόπουλος, Μεγαρίτης, Σάμιος (89΄ Αθανασίου), Παυλίδης, Ευθυμίου (89΄ Πατσέκο) , Γιαννιτσάνης (76΄ Ριτσοτάκης), Πίκουλας (64΄ Σταματής), Λαζαρίδης (89΄ Γκαρτζονίκας).

Παναιγιάλειος: Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Μακρής, Γκίκα, Κοντοχρήστος (67΄ Σκούτας), Σανδραβέλης (83΄ Βήτος), Λουκάς (80΄ Κοτσόκολος), Κραγιόπουλος.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr