background img
banner
banner

Δώρισαν υλικό προπόνησης στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων

ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας των Λύκων Αιγιάλειας πριν από μία βραδινή προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας. Οι γνωστοί παράγοντες του Παναιγιαλείου Γ.Σ. Βαγγέλης Ευαγγελίου, Γιάννης Μπαλτιμάς και Κώστας Τηλιγάδης επισκέφτηκαν την ομάδα και έκαναν δώρο υλικό προπόνησης, θέλοντας να δείξουν την εκτίμησή τους στην προσπάθεια που γίνεται από τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου μας.

“Τέτοιες ενέργειες μας δείχνουν ότι η προσπάθειά μας αγκαλιάζεται από τους συνδημότες μας και όταν γίνεται από ανθρώπους που συμμετέχουν στην ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα της Αιγιάλειας, μας τιμά ιδιαιτέρως.

Κώστα, Γιάννη και Βαγγέλη ευχαριστούμε πάρα πολύ, μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι το υλικό θα το “λειώσουμε” στην προπόνηση” αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή στην Κόρινθο για την 3η αγωνιστική

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Λύκαινες θα αντιμετωπίσουν τη ερχόμενη Κυριακή στην Κόρινθο τον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που θα δώσουν στον όμορο νομό καθώς είχε προηγηθεί η αναμέτρηση στο γήπεδο του Άσσου με τις Αμαζόνες από τις οποίες έχασαν με 4-0.
Ο τοπικός ΠΑΣ στα δύο παιχνίδια που έχουν προηγηθεί “μετράει” μία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Καλαμάτας με 3-0 και μία ήττα στην έδρα του από τις ισχυρές Αμαζόνες Κορινθίας με 0-5.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr