background img
banner
banner

Παρεμβάσεις στην κοινότητα Σελιανιτίκων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Εργασίες εκτελέστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα Σελιανίτικα, σε διάφορα μέτωπα, παρόντος και με την πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας Γιώργου Ρόζου. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα φρεάτια, η κοινότητα βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων από την αυτοφυή βλάστηση, έλεγχος και καθαρισμός καναλιών όμβριων υδάτων, δημιουργία καναλιού για τα βρόχινα ύδατα και εγκατάσταση νέας σχάρας φρεατίου στην αρχή της οδού Σκουφά, δίπλα στο Νηπιαγωγείο, αναβάθμιση δικτύου ιντερνετ και τηλεφωνίας του κοινοτικού καταστήματος στο πρόγραμμα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”, αλλαγή καμένων λαμπτήρων οδοφωτισμού.

Επίσης, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το έργο κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου.

Ιδιαίτερα, στο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων, με μέριμνα του προέδρου της κοινότητας, έχουν καταγραφεί εδώ και αρκετό καιρό τα προβλήματα που υφίστανται στον οικισμό και σε ανοικτή επικοινωνία και συνεργασία με τις δημοτικές υπηρεσίες καταβάλλεται προσπάθεια για την επίλυσή τους, όπως πρόσφατα τακτοποιήθηκε το ζήτημα με τη διευθέτηση των βρόχινων νερών στην οδό Σκουφά, στο σημείο αυτής που παραπλεύρως στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Σελιανιτίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Με εκείνη τη Θολουρα τι θα γίνει;

    Γιωργος 26/11/2023 02:15

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr