background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Απόλλωνα και Φοίνικα / Ζήρια

ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Την αυλαία ανοίγουν στο γήπεδο Αγυιάς οι Πετεινοί με την ΑΕ Αιγίου στις 12:00 και την κλείνουν στα Προσφυγικά η ΑΕ Αρόης με τον Φοίνικα / Ζήρια.

Με το απόλυτο νικών στην έδρα της η ΑΕ Αρόης (4Χ4), θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της για να παραμείνει στην κορυφή. Αντίπαλός της ο Φοίνικας / Ζήρια που δεν τα έχει πάει καλά τουλάχιστον στην έδρα του στα τελευταία παιχνίδια.

Συνεχίζει μακριά από την Ροδιά ο Απόλλων Αιγίου. Γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα και στοχεύει μέσα από το δύσκολο παιχνίδι στην Αγυιά με τον Ηρακλή, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας χωρίς ισοπαλία στο Κάνιστρας είτε κερδίζει είτε χάνει (2 νίκες και 2 ήττες). Θα βρει απέναντί του τον Αστέρα Λεοντίου, που μαζί με τον Αχιλλέα Καμαρών έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (3).

Στις Καμάρες ο Αχιλλέας γνώρισε την τελευταία φορά την δυσάρεστη έκπληξη με την ήττα 1-2 από την Αβυθο. Δεν θέλει με τίποτα το «δις εξαμαρτείν» αντιμετωπίζοντας την Πάτρα 2005.
Η ΑΕ Αιγίου θα κινδυνέψει αν υποτιμήσει τους Πετεινούς στο γήπεδο της Αγυιάς. Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Αιγίου αποτελεί παρελθόν και θα κοιτάξει σοβαρά τον αντίπαλο το μεσημέρι της Κυριακής.

Με αγωνιστική πρόοδο και χωρίς ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια θα παραταχθεί στην Αβυθο ο Πανιώνιος / Αχιλλέας. Μόνο μια νίκη έχουν στην έδρα τους οι γηπεδούχοι και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Αήττητος στην Τέμενη ο Αστέρας, έχει μια καλή ευκαιρία απέναντι στον ουραγό Αίαντα Ανθούπολης να πάρει τους βαθμούς της νίκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr