background img
banner
banner

Μπήκε στο πρόγραμμα ακαδημιών ΟΠΑΠ ο Αχιλλέας Καμαρών

Η Θύελλα Αιγίου είχε προηγηθεί από τα σωματεία της περιοχής μας, εντασσόμενη στο πρόγραμμα «Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ» έχοντας παρουσιάσει τα απαραίτητα ζητούμενα
Φέτος ήταν η σειρά του Αχιλλέα Καμαρών, που αξιολογήθηκε στο νομό μας σαν την δεύτερη ομάδα που πληρούσε τους απαραίτητους όρους, όπως επίσης ο νεοσύστατος ΑΟ Αιγίου.

Οι συνεργασίες ΟΠΑΠ με Ακαδημίες ισχύει για τρία έτη, στη διάρκεια των οποίων τα παιδιά λαμβάνουν αθλητικό υλικό, εμπειρίες μέσα από τουρνουά, ξεναγήσεις σε προχωρημένες ακαδημίες της χώρας μας, ασφαλιστική κάλυψη, σεμινάρια για προπονητές. Απόλυτη ικανοποιημένη η ομάδα των Καμαρών από τις εξελίξεις δημοσίευσε την ανακοίνωση:

«Πριν πέντε χρόνια ξεκινήσαμε σαν διοίκηση με ένα σύνθημα: “ ΣΚΑΛΙ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ”.
Σήμερα για μας είναι μια πολύ ευχάριστη και ιδιαίτερη μέρα , ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και μετά από την αξιολόγηση του ΟΠΑΠ στον σύλλογο μας , ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ” , με πολλά οφέλη για τα παιδιά μας αλλά και για τον Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ.
Οι προσπάθειες της διοίκησης και σε αυτό το τομέα καρποφόρησαν και πλέον κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά. Ελπίζουμε στην βοήθεια ακόμα περισσοτέρων συμπολιτών μας, για το καλό των παιδιών μας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr