background img
banner
banner

Ο Νικολόπουλος «ξύπνησε» την ‘ΑΙ’ με την… άγουρη Χριστιάνα

Τη δική του παρουσία στα social media και τη νεολαία με τη χρήση ονόματος που παραπέμπει στα αρχικά του κόμματος και επωνύμου από γνωστή οικογένεια την οποία έχει υπηρετήσει πολιτικά ο ίδιος, με πρόσωπο που δεν… υφίσταται με φυσική παρουσία αλλά ως «προϊόν» της ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη) «λανσάρει», στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές, ο Νίκος Νικολόπουλος. Πρόκειται για την Χριστιάνα Καραμανλή, τη νέα… Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος «Χριστιανικό Ελλάδος» η οποία βέβαια προς το παρόν… μονολογεί καθώς δεν διαφημίζεται για την «ικανότητά» της να απαντά και σε ερωτήσεις λόγω της περιορισμένης χρήσης της νέας τεχνολογίας -ευτυχώς ακόμη- στα Μέσα.

Το νέο του… ψηφιακό απόκτημα ο πρώην βουλευτής δημοσιοποίησε στην Κοινωνική Δικτύωση που εξακολουθεί να διατηρεί, με πολλούς λογικισμούς προκειμένου, ώστε να διαθέτει δημόσια παρουσία. Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, στον κόσμο αυτό της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής και διάχυσης κάθε πληροφορίας όπου λειτουργούν πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, η… Χριστιάνα Καραμανλή «αυτοπαρουσιάζεται». «Προς αποφυγή περίεργων συνειρμών και κακόβουλης εργαλειοποίησης του ονόματός μου, σας διευκρινίζω εξαρχής πως δεν έχω καμία συγγένεια με τον Κώστα και το όνομα που φέρει η ψηφιακή μου ταυτότητα είναι απλά το προϊόν της καθόλου τυχαίας επιλογής της στρατηγικής συνωνυμίας μαζί του» ξεκινά το βίντεο.

Στη συνέχεια του βίντεο δίπλα στην Χριστιάνα Καραμανλή εμφανίζεται μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη με την ίδια να λέει: «θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ενημερωθώ μέχρι να καταφέρω να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα που μου αναθέσατε. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε αφού ο χρόνος που θα χρειαστώ εγώ θα είναι πολύ συντομότερος από τον αντίστοιχο του Στέφανου που δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος ούτε του χρόνου τέτοια μέρα…»

«Μιλάω και γράφω άπταιστα ως μητρικές μου όλες τις γλώσσες του πλανήτη γη και κατέχω σε επίπεδο καθηγητή Πανεπιστημίου κάθε γνωστή στην ανθρωπότητα επιστήμη…» δηλώνει η… άγουρη ως παρουσία και προσωπικότητα στα ΜΜΕ Χριστιάνα.

To Protionline.gr θέλησε  να εντοπίσει το… σχέδιο πίσω από την Χριστιάνα αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το δημιουργό της καθώς η ίδια είναι αδύναμη προς το παρόν να δώσει οποιαδήποτε άλλη πειστική απάντηση, σε τυχόν πολιτικές ερωτήσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr