background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μετά την Πρωτοχρονιά η μεταγραφική ενίσχυση

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Με πλήρες το ρόστερ η προπόνηση του Παναιγιάλειου, αφού προστέθηκαν και οι απόντες: Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης, Βήτος. Ο Κώστας Αρβανίτης όπως αναφέραμε αποτελεί παρελθόν από τον Παναιγιάλειο και θα συνεχίσει στον Ατρόμητο Πατρών.

Με την παρουσία του προπονητή Νίκου Μανούρα βγήκε το χθεσινό πολυσύνθετο πρόγραμμα και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο.

Πρωινή η σημερινή προπόνηση

Κλεισμένο το γήπεδο της Αβύθου για σήμερα Παρασκευή απόγευμα, αφού έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αβυθο και τον Φοίνικα / Ζήρια.  Πρωινή θα είναι και η τελευταία  προπόνηση του Σαββάτου, για το έτος 2023.

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη 03/01

Το επόμενο ραντεβού για την προετοιμασία πριν το τελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου που θα γίνει την Κυριακή 07/01 με την Εράνη στην Αβυθο, έχει δοθεί για την ερχόμενη Τετάρτη μετά την Πρωτοχρονιά. Η τεχνική ηγεσία περιμένει τους παίκτες αφού έχουν καταναλώσει με μέτρο τις γιορτινές γαστρονομικές προκλήσεις.
Παράλληλα αναμένεται και η άφιξη ποδοσφαιριστών που θα έχουν οριστικά ολοκληρώσει την μεταγραφή τους στον Παναιγιάλειο.

Σίγουρος ο Κουσκουνάς αμφίβολος ο Χερέρα

Τελειωμένο είναι το θέμα της προσθήκης του Νίκου Κουσκουνά στους μελανόλευκους, ενώ δυσκολεύει η περίπτωση του Χερμάν Χερέρα. Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός το σκέφτεται να μετακομίσει από την Αθήνα, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα που γεννάει η σύζυγός του. Αν δεν ευδοκιμήσει η μεταγραφή του Χερέρα, στον Παναιγιάλειο θα στραφούν προς άλλη κατεύθυνση.
Παράλληλα επαφές συνεχίζονται για την απόκτηση …πολυθεσίτη αμυντικού, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όποια θέση της άμυνας του ζητηθεί.

Αρχή με νίκη στο νέο έτος θέλουν στον Παναιγιάλειο

Την Εράνη θα υποδεχτεί στην Αβυθο ο Παναιγιάλειος σε ένα παιχνίδι που έχει αρχή και τέλος.
Αρχή για το νέο έτος 2024 και τέλος για τον α΄ γύρο στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί με τις πρώτες αγωνιστικές του β΄ γύρου, αφήνουν διάχυτη την αισιοδοξία στον Αιγιώτικο Σύλλογο για μια καλή …συγκομιδή βαθμών, που θα τους κρατήσει σταθερά μακριά από τους κινδύνους του υποβιβασμού και κοντά στις ομάδες της κορυφής για να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Εκκαθάριση ρόστερ στην Κόρινθο

Η πρωτοπόρος Κόρινθος φρεσκάρει το ρόστερ για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και λύνει συνεργασίες με ποδοσφαιριστές που είχαν λίγη ή καθόλου συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Παρελθόν αποτελούν οι: Συρεγγέλας, Χαρτσιάς, Ευθυμίου και Γεωργίου.

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε Κάρδαρη από Ερμιονίδα

Επιστρέφει στην ομάδα της Βάρδας ο 20χρονος ακραίος αριστερός φουλ μπακ Κώστας Κάρδαρης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα και φυσικά θα τεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Επίσης παίκτης του ΠΑΟΒ είναι επίσημα και ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος από τον Πανμοβριακό Ριόλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr